Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Партиски заморчиња ги добиваат најубавите соби така да.. ќе бираш измеѓу локацијата на факултетот и локацијата на студентскиот дом (ако си дошол за учење, за скитање оној до Центар што е одма). Гоце Делчев е катастрофа жива и демек во некоја "фаза на реновирање", а јас секој ден поминувам од таму и не забележав ништо промена. Стив Наумов не го знам, а Пелагонија беше реновиран поголем дел пред 5 години можеби.Некој да не знае како идат цените за сместување во Гоце Делчев, Стив Наумов и Пелагонија?
И според вас кој би го препорачале?
Знам дека секаде е да фатиш нософобиа. Слушнав дека Гоце е реновиран, па мислев дека ќе има нешто подобри услови во него.Сепак јас сум од Скопје и не сум бил сместен во такво нешто и ти кажувам надворешно што гледам и што сум слушал, другото од медиуми.
Последните две години нема врска дека партиски заморчиња ги добиваат најдобрите соби за 90-95% од студентите кои седат во домовите е исто. Кога одиш да се вселуваш може да бираш во која соба сакаш, секако долку е слободна, а за да биде слободна треба да одиш уште првата ден и да чекаш многу ред и бутканици пошто голем дел одат тогаш. Стив Наумов бараките се нови реновирани минатата година додека прва и втора зграда пред неколку години и е најсолидно спрема другите. Гоце не си приметил ништо поради тоа што не се реновира фасада туку внатрешниот дел имаше по интернет некои слики да се види како изгледа и не е лошо исто како и во Стив бараките само колку време ќе биде тоа така ќе видиме.[DOUBLEPOST=1440449265][/DOUBLEPOST]Партиски заморчиња ги добиваат најубавите соби така да.. ќе бираш измеѓу локацијата на факултетот и локацијата на студентскиот дом (ако си дошол за учење, за скитање оној до Центар што е одма). Гоце Делчев е катастрофа жива и демек во некоја "фаза на реновирање", а јас секој ден поминувам од таму и не забележав ништо промена. Стив Наумов не го знам, а Пелагонија беше реновиран поголем дел пред 5 години можеби.
Сепак јас сум од Скопје и не сум бил сместен во такво нешто и ти кажувам надворешно што гледам и што сум слушал, другото од медиуми.
Цените се околу 3200 денари +/-Некој да не знае како идат цените за сместување во Гоце Делчев, Стив Наумов и Пелагонија?
И според вас кој би го препорачале?
Секаде е горе доле исто другар,гледај нешто најблиску до факултет да ти еМоже ли да ми кажете во кои студентски домови ги има најдобрите услови за живеење ?
Реновирана е само една од четирите згради. Во другите условите се никакви. А во реновираната тешко ќе се добива местоDecki, aj Ve molam komentari i mislenje za Goce Delcev. Slusam sega se renoviral i ima podobri uslovi za razlika od porano. Koj znae neka kaze nesto. Pozdrav i fala odnapred!
This.^
Гоце Делчев, имаш мир кога е во прашање учење, бидејќи сте 2ца во соба. А и Б блок се без вц во соба, Г и Д се со вц. Најчесто седат студенти од техничките факултети, поради местоположбата. Храната воопшто не ми се свиѓаше, најчесто правевме храна со цимерот во соба. Проблем има со слабото затоплување во зимно време и најчесто студентите носат глеалици и слични ствари. Во Гоце понекогаш ќе имате прилика да видите и подводен свет, вклучуваќи алги, мов и слични ствари, а исто ќе заборавев, во Гоце ќе научите да бидете струјари, водоинсталатори и бравари пред се.
Месечно-станарина: 3445
Добра е во Кузман што се пријавив