Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега? :cautious:

Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега? :cautious:

Зависи каква е врската и за во кој дом е. Има некој што ги нема ни на прелиминарни ни на конечни па пак ќе седат во дом. Така да имаш шанси само што ете, се зависи од „владиката„. Ургирај секако!

Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор :)

Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор :)
Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.

Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.
Не прашував за мене :) ....
Поентата ми беше...дали има барем 'средни' услови за живеење
И како е во другите две згради...ако можи да се прешверцува таму :)

Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз

Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските :) ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи.. :)

Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските :) ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи.. :)

ПП за кој дом поднесе

Луѓе цел интернет преобрнав не можам да најдам една саглам листа на потребни документи за кога ќе се вселувам. Овој глупавиот лист за жиранти точно ли е дека требало да има печат од фирмата каде што работи жирантот?!?!

^ сепак мислам дека те мрзи да читаш

друже три дена по ред тражам. така ако можеш да ми помогнеш дај ми линк каде што го пишува тоа или кажи ми шо треба да се направи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom