Ivana*Antique
Чисто информативно
Тешко, за жал...Приговори ова она помагаат ли или тешко..??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко, за жал...Приговори ова она помагаат ли или тешко..??
Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега?![]()
Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор![]()
Не прашував за менеТрета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.
Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега?![]()
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врскитеКако прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врскитеајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи..
![]()
^ сепак мислам дека те мрзи да читаш