Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли некој да ми каже кои документи се потребни за вселување во студентскиот дом и каде можам да ги најдам истите?
Благодарам однапред!
Се извинувам сакам да знам кога ке има резултати од поднесените приговори за студентскиот дом Пелагонија ? Ви благодарам однапред поздрав.![]()
Сите овие прашања се поставени и одговорени барем 10-тина пати на темава.За Пелагонија кои документи се потребни при вселувањето?
Ќе си фатиш врски да ти се префрли на твое име одма кд тој што го познаваш се иселуе,може и илегално ама може да тропнат дечките од сојуз и да си вселат некој свој.Ако некој што го познавам случајно си најде фино станче и се откаже од местото во студентскиот може ли со некоја легална процедура да ми го отстапи или ќе мора да правиме криминал?
ИмаИма форумџии во Пелагонија?![]()
Некоја информација за "оставите" во Гоце ? Какви се тие соби ?
Знам за тоа, но ми рекоа дека вециња нешто проблеми , немало и дека на друг спрат мора да се оди или некој од апсолвентските ако дозволи да се користи ? Стварно е ова ?Соба позади лифтовите. За еден има доволно простор но има уште еден хендикеп мислам дека нема вода, односно чешма.
Знам за тоа, но ми рекоа дека вециња нешто проблеми , немало и дека на друг спрат мора да се оди или некој од апсолвентските ако дозволи да се користи ? Стварно е ова ?
В или Г блок?Знам за тоа, но ми рекоа дека вециња нешто проблеми , немало и дека на друг спрат мора да се оди или некој од апсолвентските ако дозволи да се користи ? Стварно е ова ?