Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
A be snegcevo neme plashi ali ova ladnovo nekako me plashi ... a kako shto e nenormalno tutma po kafikive nekako se mislam . A ne deka ne ljubam da veslam vo maska do strumica ... ama jajcava akomi se napravat ko oravcijna so ce prajme togas :)

samo da prasam bese li voopsto nekoj od forumov a da ne e od strumica na vcerasniot karneval, pa neka kaze kako si pominal....

jas si pominav extra ..epten bese super ..samo malko smrznav ali veruvam deka se isplati i plus toa ne deka nemase narod ovaa godina ali minatata imase poveke po se izgleda zaradi vremeto...ali toa ti e....TOP BESE

И покрај лошото време посетеноста беше на ниво, тоа дефинитивно е за пофалба. И да врне и да вее во карневал во Струмица на улица :kez: Малку забегав ама ај .... ќе ми простите :)

уфффф...јас бев и се смрзнав многу беше ладно...бррррр...им се чудев на маскираните разголени девојки...како издржааа уште се чудам...имаше многу народ...убави маски...журката беше на ниво...убаво си поминавме со друштвото...но немам слики...го заборавив апаратот дома :(...сепак се мислевме доста време дали да одиме, но се исплатеше во секој случај.
догодина здравје повторно...:je:

Бев на карневалот, и карневал како карневал си помина супер.

Времето беше ладно, што значи смрзнав, но кафичите и ноќните клубови беа џган, но подобро беше внатре да стојам во џганот отколку надвор на ладно.

Но уште се чудам на оние кои беа разголени и како не им беше ладно.

Прв пат ми беше да идам на карневалот и како за прв пат барем за мене беше одлично, но следнава година ако времето биде ладно не идам. Ако е топло идам. :)

И еден голем минус за нас (друштвото што бевме), немавме фотоапарат или дигиталка. Голема штета.

И исто минус за Excest, водката не им чини. Танчерките беа супер. Народ внатре од цела Македонија.

AH AH AH gledam i znam deka bilo super,ne ni ocekuvav deka ke bide poinaku,jas se plasev za nazad ,zosto lani imase mnogu policija za nazad,no jas i ne otidov ovaa god,morav da se vratam od stip,poradi vremeto,gimite na kolata mi bea 0, u p.... m....,ke se izlizgav ,i morav da se vratam, mnogu mi e krivo.
Ako drugata godina se pogodi vaka vremeto ke odam so avtobus.

MNOOOOOOGUUUUUUUUUUU MI KRIVOOOOOOOOOOOOOO !

НЕка биде карневал 2006 CopyOfDeath
copyofdeath20065wn.jpg

Povelete na ovogodisniot Strumickiot Karneval ke bide ludnica,dokolku nemate kade i so koj povelete vo moeto fino drustvo:vozbud:

Moze i da napravime zabava za kajgangiite,samo treba da se najavite za da znam kako da se organizirame

Струмичкиот карневал

Jas bidejki sum od Strumica (a nie strumi4anite se gordeeme so karnevalot)sakam da znam sto mislite za nasata tradicija i dali voopsto vi se dopaga organizacijata?
Jas sekoja godina si pominuvam poubavo i poubavo.Pa me interesira vaseto mislenje:zver:

Vakva tema veke postoi :helou:
Inaku i jas si pominuvam super na karnevalot i ne smao na glavnata vecer tuki i pred nea koga se organizira maskenabal vo kaficite.Mi se dopaga celata taa euforija koja vladee vo gradot.Lugeto mozebi i so meseci se prigotvuvaat za toj den, se spremat maskite..Go sakam karnevalot :)

Нема уште една ваква тема, има уште три вакви теми. :helou:

1 2 3

хехе а јас ќе идам таму вечерва,ако ме познае некој нека вика еј!! :salut:

Сите најубаво да си поминете и чекаме впечатоци од овогодинешниот карневал! И слики, нормално!!!

Ај можеби следната година ќе сефтосам (годинава немаше шанси) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom