V
Viktoranius
Гостин
Ne se potrebni povekje odgovori na anketava:pos2:, dovolen e eden. PANDEV
Па Пандев е најдобар фудбалер во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se potrebni povekje odgovori na anketava:pos2:, dovolen e eden. PANDEV
da da nogo jak fudbaler bil,samo nogo ,EPTEN nogo pijal.inace kak so mi raspravaaa ciceto (karalicki trenero u belasica so e )takov igrac nemalo u mk.Бидејќи е повеќе од јано кој е најдобар фудбалер излезен од Струмица, ќе ја тргнам анкетава (сега видов дека ја има) туку да направиме еден осврт кои се тие струмичани кои направиле интернационална фудбалска кариера, како и талентите кои по некоја прилика останале дома.
Постарите (ако ги има) сигурно ќе се сетат на Шеки (Георгиев Митко).
Играше лево крило некаде во 80-тите во времињата кога Беласица играше во Втора сојузна лига, и беше навистина играчиште.
Требаше да оди во белградски Партизан, со посредство на Истатов, но не отиде. Зошто не се случи таков трансфер, постојат две верзии, но бидејќи не сум сигурен ни во една, нема да ги пишам тука.
Човекот имаше срцеви проблеми, премногу пиеше, и како фудбалер, и 2000/2001 Беласица ја плати операцијата кај Жан Митрев.
Денес можете да го видите како се вози на велосипед по паркот.
da da nogo jak fudbaler bil,samo nogo ,EPTEN nogo pijal.inace kak so mi raspravaaa ciceto (karalicki trenero u belasica so e )takov igrac nemalo u mk.![]()
a koj si ti victoranius..kikac a.k.a sheakspire... haha abe nemam zborovi za strumicani site fudbaleri ( no i drugi sportisi) se od strumice izlezeni i oste ke izlevaat .. Pozz STrumiCa
И Цицето (Каралијски, иначе) беше добар играч. Играше за Беласица и Тиверија (некаде крај на `80-ти, почеток на `90-ти, играше у средина.da da nogo jak fudbaler bil,samo nogo ,EPTEN nogo pijal.inace kak so mi raspravaaa ciceto (karalicki trenero u belasica so e )takov igrac nemalo u mk.![]()
Штознам шо така...Ах тај Каралицки или Каралитски как го викаа...тај човек ного мее одвратен..ме испади и веќе не ми даде да тренирам.
А зашо ме испади?
Оти закаснех еднаш на тренинг.