Струмички фудбалски интернационалци

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување

Who is The Best

• Вкупно гласачи
    34
хаха... у него има ного "бисери" на пример
-оди збири капачина
-става маленка статива и не се гледе и голмано пите дека е стативата он вика горе на 2 пата хахаха....
-ај додека да центрираш стемни се... хаха

Нишо... topsport.ibox.bg и тај е исто така добар ного

EnergieNo.1 Струмикс браво луѓе. Баш ми е драго што на некој му е многу поинтересно да го прати мак фудбалот, а не да седи пред тв и да дрка реал, јуве, барса, манчестер и слично.

Еве да се надоврзам на темава,
Игор Ѓузелов
-Беласица
-Силекс
-Хајдук
-Шахтјор Доњецк
-Металург Доњцк
-Серкл Бриж
После Драган Стојков (Егалео-Грција), Робет Христовски (Турново), едно време играше и во Пирин Благоевград, а он му ја сркши ногата на Ристо Божинов(Беласица-Вардар), Ристо Дориев, од времето на екс-ју незнам дали се спомна Зоран Митев играше во Шибеник во 2 Ју Лига, Тони Бандулиев сега игра во Оулу-Финска.

Ги има многу човек...За џабе СТРУМИЦА не е наречена расадник на фудбалски таленти! Позз и до тебе ирон

Добра тема ама никој нема коментирано од 13.09.2008 .......

Нема шо да се коментира. Расипаа ги и младинските категории на Беласица,најголемио расадник на млади таленте.:toe:

Веќе наместо Беласица расадник на таленти ке бидат Турново и можда Тиверија ама Турново дефинитивно затава шо имат стабилен спонзор пред се па се друго....

Веќе наместо Беласица расадник на таленти ке бидат Турново и можда Тиверија ама Турново дефинитивно затава шо имат стабилен спонзор пред се па се друго....
Kak nema da bidat ko decata na Belasica se selat u turnovo,ja posledno vreme i Tiverija so nadez za podobra idnina !!

Турново (младите категории) имат друг проблем. Немат услови за тренирање.

Kak nema da bidat ko decata na Belasica se selat u turnovo,ja posledno vreme i Tiverija so nadez za podobra idnina !!

Се селат затва шо газдата на Беласица е квази фудбалски работник. Само гледе да продаде некое дете, а за иднината на Беласица нема што да говораме затоа што резултатите и успесите (неуспесите) говорат се.

Талент не се рага дека шо има услови за работа, талент се рага дека шо Господ ке сака... А за да успее треба да работе.......:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom