Струмица

Ок е... зборо ми беше да не се напраат некои паметни да седнат 2-3 да порачат у екстриме а другите вонка да стооме и да нема место за нас. Да се збераме сите.

Сликите се кај мене на профило, как шо се договорииме. :)

Сликите се кај мене на профило, как шо се договорииме. :)

Да поедноставаме, тука.

И да ви кажам, задоволен сум од тва колку се соберааме за прв пат, добри два и пол саата дружба, од кафе па се до билјардо.

Cast:
Кискино, walker girl, Darkwalker, LogiX, Kinder, bama, A1TEAM, Alien_sr и Energie No.1.

Се на се, сите шо се пријавии, освен SrRulz (shame on you) дојдее, и супер беше. Следечи пут уште помасовно, и подобро.

Се спремав да дојдам, но тенисот ме задржа и неможев да дојдам. Гледав тенис, штета.
Ајде следниот пат идам 100%.

супер беше ми беше мило шо се запознајаме следнио пат само да одаме некаде дека шо може да локаме : ) )

Се на се, сите шо се пријавии, освен SrRulz (shame on you) дојдее, и супер беше. Следечи пут уште помасовно, и подобро.

Изгледа не е можел личната карта да си га најде. :wink:

Иначе, одлично беше, ај следнио пат покрај мојте другарки и некоо женско од форумо да дојде. :)

Абе знаа ли некој веб страни на некои туристички агенции...не мора да се у СР само, може и пошироко..кој знаа по пп ак може...фала :)

Арно беше направими се мабетче,посебно со Кискино мабето за музиката :) :)

Биљардото на сликите се гледа зашо сме губиле ама ај .. :)

Се надевам у скоро време ке се збераме пак. :salut:

LogiX e simpaticen od vasta sobiranka, A1 TEAM malenkicko e, drugite ve znam i nema so da ve komentiram. P. S bama go znam od nekade ama vrska neem od deka.:helou:

LogiX e simpaticen od vasta sobiranka, A1 TEAM malenkicko e, drugite ve znam i nema so da ve komentiram. P. S bama go znam od nekade ama vrska neem od deka.:helou:

Е маленкичко сум шо да праам :) Кискино стално ме зимаше за пример на некој такви ситни и слабички как мене :pos2:

Арно беше бе, видееме се мабетче си направииме... здрааве друг пат пак...

На сите слики, на сите очте им се црвени, само на Кискино му се сиини... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom