Струмица

ново низ градо нема ништо...глеем саа за матурските фанале да носат низ дуќаанто...а усвари кога ќе се матурските таа година? ееее ткво абе човеци вкус насабајле работе ли ме интерсире?
ЗА полуматурантите се на 10јуни.За матурантите на 26 мај.Така слушнах,ако ме лажат мене и јас те лажам.

5то оделение ојдел да штрајкува. :cry:

Разберал е нешто, тава се ѕивканици на професорто.

Екстрим иначе у сабота ќе го отворат. А шо ќе си полагате екстерни ќе си полагате, освен ако не паднат на уставен.

Екстрим иначе у сабота ќе го отворат. А шо ќе си полагате екстерни ќе си полагате, освен ако не паднат на уставен.

Нема да полагаме! :helou::smir:
Не сме нии експериментални глувци,па шо сакат тава да ни прават.Имаме право на штрајк!Така да може и до 10 Јуни да си штрајкуваме :vozbud::smir::helou:

Дај бе не се заебавајте ќе штрајкувале.. одејте на школо тама ајде кој ќе уче после у сабота:)
Еднч ме ослободии од школо и баш тогај штрајк ебати малеро:) :tapp:

сега за матурската цените ќе ги испукат низ бутиците.....оди после 1-2 недели по матурските на пола цена ќе се

5то оделение ојдел да штрајкува. :cry:

Разберал е нешто, тава се ѕивканици на професорто.
Па да!
Со екстерните тестове НЕ СЕ ОЦЕНУВА ученико, туку наставнико.
Е саа, малце исплашани наставници, малце политика, и малоумни родителе = штрајк!

Па да!
Со екстерните тестове НЕ СЕ ОЦЕНУВА ученико, туку наставнико.
Е саа, малце исплашани наставници, малце политика, и малоумни родителе = штрајк!

епа нека бидат анонимни тестовте па нека оценат од министерството дали наставнико е реален или не, а не нас да не оценуват со тава. Па ако има големо отстапување од резултатто шо ги има на тесто и тии оценки од наставнико нек го казнуват него.

епа нека бидат анонимни тестовте па нека оценат од министерството дали наставнико е реален или не, а не нас да не оценуват со тава. Па ако има големо отстапување од резултатто шо ги има на тесто и тии оценки од наставнико нек го казнуват него.
Тебе, уствари, не те оценуват. :)
Ак е анонимно, как ќе знаат дек гаа заебал работта даскало?
Видејте си законо за основно (или средно) образование, пише си ги и тестовето.
Не давајте некој за интересе да манипулире со вас. Освен ак не сакате да ве манипулират.

Шо убаво утре за нас 6 одделение..
Ке одаме на еднодневна екскурзија:pos2:
Ке одаме во : Беровското Езеро, од таму во Кочани од Кочани до Виница, од Виница до лесовскиот манастир, од таму до Осоговскиот Манастир.
Тама ке јадаме, пииме и ке си дооме дома:smir:
Смех ке биде, а другите ке учат:pos2:

Тебе, уствари, не те оценуват. :)
Ак е анонимно, как ќе знаат дек гаа заебал работта даскало?
Видејте си законо за основно (или средно) образование, пише си ги и тестовето.
Не давајте некој за интересе да манипулире со вас. Освен ак не сакате да ве манипулират.

а шо па они как да незнаат на кој е ставил поголема оценка? :pipi:

а шо па они как да незнаат на кој е ставил поголема оценка? :pipi:
Тестовето ќе покажат дека има разлика од две или повеќе оценки.
И, зависи колко ученика имат таква голема разлика, ќе опнат казната за даскало. Ја тава е работта.
Абе читајте законе бе...

Шо убаво утре за нас 6 одделение..
Ке одаме на еднодневна екскурзија:pos2:
Ке одаме во : Беровското Езеро, од таму во Кочани од Кочани до Виница, од Виница до лесовскиот манастир, од таму до Осоговскиот Манастир.
Тама ке јадаме, пииме и ке си дооме дома:smir:
Смех ке биде, а другите ке учат:pos2:
На ного јаки места ве носат.. Кочани, Виница, Берово.. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom