Струмица

Дечки бев во Струмица пред некој ден, поточно у Селект и беше убав провод. Замислете коа си тргнавме некој ни ги дупнал сите гуми со нож. Јас сум од Куманово, и незнам дали причината беше автомобилот шо е на Ку таблици.

:nesvest:

можно е оти се биле КУ табли па мислат оти се некој шиптаре...

Оти нема предчасове.

Иначе другарче налетал си на некој малуман дек шоо пишало НЕ ПАРКИРИ ГАРАЖА и издишал гее..сигурно .Мии сме гостопримливи чувеци.

тава шо ни кажаа:kesa:

Koo strajkuvaate arno ti bese a saa koo ke uces u Sabota si ja cukas :tapp:
јас ли штрајкувах бе? професорто штрајкуваа на них нека им кратат не на нас така ни скратии одморо зголемии ни ги часовто саа па и сабота да учаме:nesvest::tapp:

Дечки бев во Струмица пред некој ден, поточно у Селект и беше убав провод. Замислете коа си тргнавме некој ни ги дупнал сите гуми со нож. Јас сум од Куманово, и незнам дали причината беше автомобилот шо е на Ку таблици.

:nesvest:

Абе има секакви говеда низ градо, немало некој шо да праа ојдел да буше гуми :uvo:. Народ без мозок.

тава шо ни кажаа:kesa:

јас ли штрајкувах бе? професорто штрајкуваа на них нека им кратат не на нас така ни скратии одморо зголемии ни ги часовто саа па и сабота да учаме:nesvest::tapp:

So ima veza oti oni strajkuvaa,ti si trebal da odes na skolo togaj pa ak treba i sam da si bil u ucilnicata,saa nemase da odes u Sabotite,ic ne znaas da gi zaebas?

И шо ак одаше, пак немаше да уче, и ак се уче саботи па ке мора да оде.

Иначе одека тава инфо, кој кажува оти треба да врајќаме?

So ima veza oti oni strajkuvaa,ti si trebal da odes na skolo togaj pa ak treba i sam da si bil u ucilnicata,saa nemase da odes u Sabotite,ic ne znaas da gi zaebas?

Професорите не можат да предават ако има помалку ученици од половина клас...Ако има пола клас или повеќе, тогај може да се одрже часо, и после ќе нема потреба од враќане...А двапати истио час да се одржува, пак нема шанси...:)

ќе се враќат секак , ама од кога незнам :)
уште од пред распусто имаше пуштено факс до школите дека ќе се враќат :)

Кој и да е кажал, нема врска.

Me is not going.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom