Струмица

А кој е тај менката шо се армасал, чудно да не го знам, сигурно е некоо легенда чим Соад_ф се смее ного. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Дај кажете уште некоја случка,иначе што е тој Мики?
Професор?:salut:

А кој е тај менката шо се армасал, чудно да не го знам, сигурно е некоо легенда чим Соад_ф се смее ного. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
де бе ти па обезбедување беше у Миднајт нели го знаш?:smir: Уствари ти си кафански човек:pos2:

Дај кажете уште некоја случка,иначе што е тој Мики?
Професор?:salut:
тај Мики е провесор по ликовно во СОУ Јане Сандански и он га прави таа статуута на Тошето шо е у споменико у Крушево и случки има ного ....расправе ле вее кооо му се запалила куќата:pos2:молеше не да му ги земаме узчурлените шеве не ги носил:pos2::pos2:

Кога му гори куќата бе? Комшии ме, нема врска.

Јас кажах оти говорат за трубачо у Агушеви, они не..

А случки има милиоон..ехеее...Па ка бил 1 недела болен и си седел дома,он кажал оти ќе оде за Париз кај Мона Лиза :pos2: И после дојдел им на час на децата ка им га упишувал..со ст мерак :pos: Иначе тва незнам дали е точно,кажаа ми го други генерации :)

Иначе, има шетано низ светските музеи. :)

АА иначе германците се ного точни човеци...договорих се со еден германец да се чекаме на едно место...ии каснам 5 мин..му се јавувам...абе со биде..он ми вика..ааа ауффидерзен..и јас му викам ај да ти доом тама ке вииш...:pos2: Мики!:vozbud:

Ми со Жан Клод Ван Дам ка се сретнале у Париз или не знам точно дека. Он му кажал ЗДРАВО ЖАН, а тај па ДЕК СИ БЕ МИКИ ! :nesvest: :pos2::vozbud:

Ми со Жан Клод Ван Дам ка се сретнале у Париз или не знам точно дека. Он му кажал ЗДРАВО ЖАН, а тај па ДЕК СИ БЕ МИКИ ! :nesvest: :pos2::vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ее таа е нај јака досега :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom