Струмица

Наташа, има ноого снег, прекрасно е, без сомнение дека ВокерГрл ќе става фини слики, само да се врате :)

Не да има снеееееег.. ке го натрупа утре зимам санкта и од кај џамиита на центаро у 19 право ке флезам хахахаха

Не да има снеееееег.. ке го натрупа утре зимам санкта и од кај џамиита на центаро у 19 право ке флезам хахахаха
Ne e problemo da flezes,problemo e ako izlezesh od 19-ta! :vozbud:

Ак не кажаше немаше поима да имам оти вонка има снеК!
Иначе после договорих на Баиро да одам, така да ви препорачувам и на вас да одате да го искористате снего додека не е касно и да поминате супер ден денеска!

Е Јас саа се враќам од Баиро. Ептен е убаво. И земи си некоо санка да се санкаш:pipi:

Јееееее ќе има снеег. Ке се санкааам- ДА ЖИВЕЕ БАИРО И САНКАТА:pos2:
Јас минатата недела бех на баиро имаше снег ама не како сега (имам слика во албум). Утре од 11 саато пак лагам да одам. Ќе зеем негде ќе се изгубам у баиро - ќе омм на места дек шо не е стапнала човечка нога :wink:

Абе не е престанал снего од чера ка е почнало да врне.
Нека продолже така, само напред :)

Saa si idam od izlevanje prestanan e snego ama prodolzuva da vrne u narednite denove taka da ke se lizgame na mermero na centaro:D

Јас направих 2-3 фотки на бурчо преѓи кај 9 саато. Саа ме мрзе да ги префрљувам на компјутеро од моб. Така да утре ка ќе станам ќе ги видате
Поздрав! :)

Jas vcera edno dva tri pati se izlizgah ama imase koj da me drze, sepak taj mermer gore ka ke zamrzne bolnicata ke si rabote turbo

А некни едни 2 од гламур по тии скалите ка паднаа згазих се од смеене.. надоле като спуст хахаха... у далфуфо ке флезаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom