Струмица

Мислеш ако ја искосат јонџата там доле...
Јонџата едно време била симбол на квалитетна тииит...шо повеќе јонџа, толко појака :)
А и не само тава...малце шминкичка кат шо треба, поарен стајлинг и ќе станам кат смајлито::vozbud:

Јонџата едно време била симбол на квалитетна тииит...шо повеќе јонџа, толко појака :)
А и не само тава...малце шминкичка кат шо треба, поарен стајлинг и ќе станам кат смајлито::vozbud:

Какво време дојде,се искосени ливади има а на времето какви ливади имаше еееејјј...Ја така изгледаа како Snoop Doggy Dog...

8.jpg

А замисли, тава на времето беше статусен симбол...
Абе прв пат таква коо видех...негде 1994...закон беше бе еј!
И после фанаа да са тасмосават...
Оште ми текнува коо ќе кааше некој:
Ебати в'ндако таа шо е, еј!

Денешната младина не знаа оти некогаш е можело и џемпер да исплетеш од ф’ндако доле...

Најефикасно ќее тва, ем немора ни да се соблечуваш цел гол да се сунчаш. :pos2::pos2:

не му се чорапите дигнани до , папо не кој вика :)

саа тии момичките фризурички доле ово она.. мазна де цртички незнам ти шо .. :):) ако ако уво да не те боцка :):) хаха..
малце забегаме со темата ама тва нема врска со струјата.

Утре е Сабота,ке дојдат селските моми на градо...

Да...има и арни примероци, ак са потсредат малце...
А вајвечер петок...
Вечерас је петак....:pos2:
Мале,мале градските деца,ак ва пудберам ќе виите :star: Абе ак не са селските моми,граждане нема да видат природна лепота бе,градските моми са пни су шминка.

А за маабето понадоле :helou: не ви са придружувам не ми личе :):)

саа тии момичките фризурички доле ово она.. мазна де цртички незнам ти шо .. :):) ако ако уво да не те боцка :):) хаха..
малце забегаме со темата ама тва нема врска со струјата.
EVN Секогаш тука за вас:pos::pos::pos::pos:

Мале,мале градските деца,ак ва пудберам ќе виите :star: Абе ак не са селските моми,граждане нема да видат природна лепота бе,градските моми са пни су шминка.

А за маабето понадоле :helou: не ви са придружувам не ми личе :):)
зеленко за тај пост:helou:

Слушнах нешто оти гимназијата била изберена за најспортско школо у Македонија така нешто најдобри у спорто...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom