Струмица

Вести.
вестте се добри океј..
Да слушаш вести е добро, океј..

Јас не одам, шо сам поблисок со една професорка кажа немало да се уче,а ак се учило ке ме оправда. :baeh:

:tapp: И да се страјкува пак ке треба да одам... Проект бизнис.. :tapp:

:tapp: И да се страјкува пак ке треба да одам... Проект бизнис.. :tapp:

Aбе човек ка се штрајкува нема бизнис. Миљоне ќе прааме понатам, има време. Иначе низ градо гледам останаа баја улици неасфалтирани незнам шо чекаа толко време, ај мош ка ке се упраа времето ќе ги средат.

Aбе човек ка се штрајкува нема бизнис. Миљоне ќе прааме понатам, има време. Иначе низ градо гледам останаа баја улици неасфалтирани незнам шо чекаа толко време, ај мош ка ке се упраа времето ќе ги средат.

Или времето ка ќе се упраа, или има време до изборите.

Чеки бе ти па, тва се праа пред изборто, за да вика народо еее видејте пак го праа пато Зајчо наш.:pos:

Viktoranius, рано ти е за политика да дискутираш, немаш право на гласене. :kez:

:pos2:

Ima li nekoja nova legenda u grado ili oste istite se aktuelni?Edna od najgolemite legendi e tipceto na slikata podole:

main.php

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Преги го видех, и му викам Кокиии шо прааш? И вика ја спремам се за нов спот одам да си купам облека, ќе снимам песна за ѕвезденото небо незнам шо кажа там тресна. Как ме застана 10 минути ми прави мабет ееејјјј, ного е смех и на кафе ме вика, викам ај ќе поминам некој ден. Абе лудница.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom