Струмица

Абе ајде снег у ср. Времетоо заледувачка. Само ветар фуче.. така барем интересна даа со снег.

А јас читам само постове... денеска не ми се пишат коментари.
Ладно ми е на рацете :)

ногоо ладнооо не се излева вонка

И саа утре ке ооме ли на школо?

кажаа на вестите оти утре професорите ке одат на работа ама нема да ги одржуват часовите.. и шо мајка ке тераме на школо

Викендов бев Струмица ,и прекрасно си поминав :helou:.... а и Радовиш бев...

Браво. И после ка ке треба у сабота да идаш и тогаш ли ке се радуваш?

Ма одам утре там у шкоолто да се расправам со професорто, да не планират заради нивните greedy карактери нии у сабота на школо да одаме, тва у последно време стварно нема смисла, ич к... не ги боле за нас, гледат само парички да си земат повеке...:violent1:

Toчно, ама бил ти тама или не - надокнадуваме некоо сабота. Така да утре ке си одморам за таа сабота шо ке учам. :smir:

У сабота коо ке учаме, сигурно ке се стратени чавосите, и нема да испитуват(со исклучок на некои професори).
бтв.Секоо сабота сум на утакмица, така да...

Браво. И после ка ке треба у сабота да идаш и тогаш ли ке се радуваш?

Ма одам утре там у шкоолто да се расправам со професорто, да не планират заради нивните greedy карактери нии у сабота на школо да одаме, тва у последно време стварно нема смисла, ич к... не ги боле за нас, гледат само парички да си земат повеке...:violent1:

Морам да ти пишам. Не се замари со професорите и со тва дали ги боле или не за вас. Живеј си как сакаш, оти на крајта ко ке дојдаш 4та ќе сфаташ оти на никој за никој не му е гајле, а ко ќе се запишаш на факултет за ништо нема да ти послуже тај револт сега шо го чувствуваш. И јас бех как тебе. Се бунаах и ме нервираа а у меѓувреме ги почитуваах најного од сите. И ништо не добиваш на крајта веруви, само си губаш нервите. Не оди утре на школо ако не одат сите, ко ке дојде сабота може и да га скокнате оти половината нема да дојдат. И уживи си пливи си и пиј си кафе у 19ката!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom