Струмица

Abe pregi videh na info kanal ke sme nemale i kabesla i internet :S so e rabotta? znaa li nekoj do koga ke nemame pisase od sreda a do koga nemase nisto...

има на темата бише на некој од претходните страни... а прекинете најного ќе трајале од 1 - 1ипол саат, НАЈНОГО. :) ама арноо саа има, па ка ќе одам на школо боле ме таквото шо ќе се дешава, сигурно вечер нема да работат и пак ќе има интернет :)

Ееее ако нема после 6....... :violent1::violent1:И така е нешто у последно време ного интересно, па без интернет уште поинтересно ке биде.

Ахааа.... ќе нема интернет повеќе од 2 саата... и ќе треба да флезам со некоо дрво у кабел нет.

П.С. Шаљам се. Мирољубив човек сам јас.

А кога ќе го направат пато на центаро? Детто над мене се угуши од прашина =))

Od ka ide, ke bide. kazi reci do drugata nova godina ke bide :D tek go istrgaaa :pos2:

Pato masovno e ne celo selo...

Да се асфалтире горе шо се поврзува горе со нхфјгнфдјгјдфјгјдфјгјдф РЕГИОНАЛНИО ПАТ.

Иначе и на мене ми кажаа на такво да одам да ме училе как се мине на пешачки, АМА ЈА КУР ЌЕ ОДАМ !

Да се асфалтире горе шо се поврзува горе со нхфјгнфдјгјдфјгјдфјгјдф РЕГИОНАЛНИО ПАТ.

Иначе и на мене ми кажаа на такво да одам да ме училе как се мине на пешачки, АМА ЈА КУР ЌЕ ОДАМ !

кажи им оти сам ќе вежбаш на старјо кружен ток ка се мине улица :)

Ццц, тии немат акл.Е как се мине на пешачки? Којзнаа ќе викат тама сите исправено,грациозно да одат со главата горе. свашта:uvo:

Не бе, ке ни држат час пред некој месец еден другар мој беше таму му одржуват час нешто му покажуват ако не одаш по пешачки какви сообраќајки може да се десе мртви луге и така натама абе глупости, иначи вии кога ви кажаа да ооте на мене ми кажаа на 20ти тај месец у 4 саато пуручокта.
П.С Ак не одаш 45 евра казна мислам! или шознам

Шо е бе финтта со тие пешачки неможам да ве сфатам.

Не бе, ке ни држат час пред некој месец еден другар мој беше таму му одржуват час нешто му покажуват ако не одаш по пешачки какви сообраќајки може да се десе мртви луге и така натама абе глупости, иначи вии кога ви кажаа да ооте на мене ми кажаа на 20ти тај месец у 4 саато пуручокта.
П.С Ак не одаш 45 евра казна мислам! или шознам

пишаа ли ти казна ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom