Струмица

Заради народо нема работа галаксија. Не одат фаци, ного од село имало там.. кој да питам така ми вика.

Тава ми беше маабето и на мене. Сите така кажуват.

Епа ако одат градски деца да излеват тама тогај ке нема од село никој...

Ke има.
Исто как platinum.
Гратските деца/чувеци излеват там.. а од село само се шетат до wc то и назад.
И там од гужва не се флева.
:)

Бтв, запишаа те денеска. =D

Ај ако е слушнал некој нешто.. за полицијата шо беше кај градошорци нека пише. Имаше полиција... крајслер и имаше полицајци со пушки од страанта баја полиција имаше и после гледам позади нас еден голф штипски табли возе како луд 160-180 и зад него полицијата го гоне накај градо ојде ај ако знаа некој шо таа работа нека пише баш ме интересира чим имаа пушки полицајците морало е да има нешто!

Ај ако е слушнал некој нешто.. за полицијата шо беше кај градошорци нека пише. Имаше полиција... крајслер и имаше полицајци со пушки од страанта баја полиција имаше и после гледам позади нас еден голф штипски табли возе како луд 160-180 и зад него полицијата го гоне накај градо ојде ај ако знаа некој шо таа работа нека пише баш ме интересира чим имаа пушки полицајците морало е да има нешто!

јас од дома сирени само слушаах и се чудаах од шо може да се ...

да бе стварно и нии на тренинг бееме се гонаа...шо беше таа работа кујзнаа... некој повеке инфо

Јас разберах оти бил голф 3ка-бел и на струмички таблички. Поминаа низ мојта мала, еден крајслер го гонеше.

Јас разберах оти бил голф 3ка-бел и на струмички таблички. Поминаа низ мојта мала, еден крајслер го гонеше.
На штипски табли беше двујца бее у голфо 2ка или 3ка (бел голф) така 25-26 години бее црноманести типците :),низ мене поминаа направих мо место да помине како луд возеше... а доле го чекаа со автомати кај градошорци и крајслер имаше незнам как е избегал :nesvest::vozbud: . Ај ќе почекаме до утре некој да пише зашо е бегал типо шо е направил толко па со автомати да го чекат.Лорд а дек живееш ти? Јас го следих додек можам да виим шо ќе се десе ама ного брзо возаа и изгубих ги фана накај градо тај..:).

сррулз не заебави со автомате? шо кее било тва бе човек... ццц.. слушаах повеке крајслере как им свираа сирените ама.. некој нели знаа повеке

Дани и бендот на Тоше брзале за вајвечер у Селект...

А тии со полицијата биле познатите новинари, презентери, водители...

Дани и бендот на Тоше брзале за вајвечер у Селект...

А тии со полицијата биле познатите новинари, презентери, водители...

е тава е ЛОЛ ... Како може полиција да ги гоне ? И + дани ќе се возе у голф 2-3?:jaj::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom