Струмица

Вчера мислам...Ленинова се претвори у Амазон...хаха

Имаше 10цм вода...едвај поминах со моторо....и ного камене...шо е работта појма неем...дали некоо цева е откажала...ќе вииме:toe:

Kaj полициита е дудале..:)
Бokи и јас го видех де, да о еем и .. не мо арно на тај чувек, нашминкан беше 300.
Иначе стварно веке у селект претеруват со тии провинцијалните песни.. low low.. и ного македонско пуштат. Ама не се жалам јако си поминах.:)

Koj ke оде утре на каролинчето, таа особа ја почитувам и как пеачка и как персона.. ке одам. :smir:
На каролина да одам евааа... :tapp:

Там имаа копано пред едно 4-5 дена ак не се лажам, одма до Астра на почетоко на горнината, или на некоо друго место?
Тама,тама.
А некој инфо да нема,средии ли га?
Да не останаме без вода?

е слаба лее каролина :):)

Иначе нешто тај боки зачести у струмица минатта недела пак беше..да нема нешто :)

шете си го дибелио газ, шо моо работта, троше паарте на татко му... :)
мислам дека друга му е целта!
Да ве потсетам, на 17ти концерт прави дебелиот, сака да се рекламира малку, затоа само шеѕа по градовите низ Македонија!
Демек, види го колку е лек, интересен, мора да идеме на концерт!
ПОгрешна политика Бојане:tapp:

Јас начујах, как шо знам цел транзит ќе се права булевар. Ама некаде проекто е заглаван како и обично, нерешени имотни прашања и слично, можеби сум грешка оти таквите муабети се чаршиски па така да и самиот види, а тоа дека ќе се прави булевар е така посигурна информација.

Ако сте приметиле,там дек шо се врте накај просениково,пато е разделен (како булевар) што значи почнаа да го прават на времето,ама закочиле се го поради одредени проблеме.

Ќе оде ли некој на натпреваро со Холандија, со шо ќе оде, кога, как, дека, колко пари?

Ќе оде ли некој на натпреваро со Холандија, со шо ќе оде, кога, как, дека, колко пари?

Конечно некој еејјјј. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

На мене ми се оде, утре ќе се јавам имам братучед да ми купа карта ако може, ама прво треба дома да праам мабет.

Ти ќе одаш ли ? Ако немаш друштво ајмо. :vozbud:

Конечно некој еејјјј. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

На мене ми се оде, утре ќе се јавам имам братучед да ми купа карта ако може, ама прво треба дома да праам мабет.

Ти ќе одаш ли ? Ако немаш друштво ајмо. :vozbud:
И колко ке фате сичко со се пат - помалко од 2.000 тешко

И колко ке фате сичко со се пат - помалко од 2.000 тешко

Минимум 50 евра не минаш.

Пато ти е 550 мислам у еден правец на зад ти е 1100. Картата ти е 1000 денара, и 1000 да имаш за јадене. :toe:

Али чуството ако даде Македонија гол, и как ќе ги видаш тиа 10.000 народ как се гушкат меѓу себе без разлика дали се знаат или не, е тва братче не се купува со пари. :wink:

Пато ти е 550 мислам у еден правец на зад ти е 1100. Картата ти е 1000 денара, и 1000 да имаш за јадене. :toe:

Али чуството ако даде Македонија гол, и как ќе ги видаш тиа 10.000 народ как се гушкат меѓу себе без разлика дали се знаат или не, е тва братче не се купува со пари. :wink:
Некои работи не се купуваат со пари:)
иначе... јас ќе одам, може ќе се видам со некој тама:)
п.с. Кога игра Македонија најдобро е да си МАКЕДОНЕЦ:vozbud:

Ти Маџиро да не си?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
300/400 ден. мах ке потрошаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom