SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Ццц кога го фатиле и кој е тај?:nesvest:Овој што го подметнал, го фатиле бил во притвор во Гевгелија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ццц кога го фатиле и кој е тај?:nesvest:Овој што го подметнал, го фатиле бил во притвор во Гевгелија.
Значи ќе треба да се спремам за одене за Штип
Овој што го подметнал, го фатиле бил во притвор во Гевгелија.
345-096,јави се тука за повеќе информации.И на мене ме интересире тава...
Денеска милион пати се имам предомислено, питах ного души и секој различно ми говоре.Не знам од дека да се информирам...Не бива на жими мајка да одам да се запишам и на крајта у Штип да не однесат.
Ај ако знае некој нека каже.
Шо е работа денеска нешто не слушам хилихоптере или сунлив сум оште?![]()
345-096,јави се тука за повеќе информации.
Се јавуваш у Струмица де.Кажи си тама за дисперзираните паралелки...они ке ти одговорат или ке ти кажат да одаш кај них,забравих дек беше таа канцеларијата...Пити ке ти кажат.Хе, барем да знам на кој (дека) се јавувам...
Шо е работа денеска нешто не слушам хилихоптере или сунлив сум оште?![]()
Јас не сум бројал поени. Ќе се запишувам вонредно. Пред 2 год. заврших средно. Ако ме примат арно ако не живи и здрави барем сум се обидел.Епа ќе се оде ај добро е шо ќе има само саа маката е дали ќе има 35 души во една паралелка за да може да работе и дали ќе ме примат. Јас над 90 поена имам вкупно белким нема толку јака конкуренција да има.
Кај мене веќе 3-4 дена слетуват тука во мојта мала. На 30 метра се хеликоптерите. Секој ден ме разбудуват. Ја и саа, до сега одмарах саа слетаа тука - РАЗБУДИИМЕ! :icon_eek:Ја сега два-три пати поминаа низ мене, летат летат.
Така нештодек живееш бе ти алиен? кај касасрната ли негде?