Струмица

Значи ќе треба да се спремам за одене за Штип

Епа ќе се оде ај добро е шо ќе има само саа маката е дали ќе има 35 души во една паралелка за да може да работе и дали ќе ме примат. Јас над 90 поена имам вкупно белким нема толку јака конкуренција да има.

Овој што го подметнал, го фатиле бил во притвор во Гевгелија.

фатен е тај шо го подметнал пожаро кај струмичко-гевгелискиот регион не на беласица:smir:

И на мене ме интересире тава...
Денеска милион пати се имам предомислено, питах ного души и секој различно ми говоре.Не знам од дека да се информирам...Не бива на жими мајка да одам да се запишам и на крајта у Штип да не однесат.
Ај ако знае некој нека каже.
345-096,јави се тука за повеќе информации.

Шо е работа денеска нешто не слушам хилихоптере или сунлив сум оште?:):):)

сабајле вртее ама не ного 5-6 пати поминаа ...
абе и на вечер треба да го гасат на вечер низ џамо ка гледам на планината река од огин цела линија :) едноставно нели лава

Хе, барем да знам на кој (дека) се јавувам...
Се јавуваш у Струмица де.Кажи си тама за дисперзираните паралелки...они ке ти одговорат или ке ти кажат да одаш кај них,забравих дек беше таа канцеларијата...Пити ке ти кажат.
Поздрав.

Беласица се уште гори

x.gif
По шестдневниот пожар на Беласица, упатен е апел до граѓаните за забрана на движење во шумите без одобрување од општините Струмица, Василево, Ново Село и Босилово Пожарот во месноста Коџа Чаир на планината Беласица помеѓу селата Костурино и Куклиш е се уште активен на потегот Дренски рид- река Ореш, информира Центарот за управување со кризи(ЦУК). Центарот информира дека активen е и пожарot на планината Еленица.

- Во гаснењето и во текот на вчерашниот ден интервенираа два хеликоптери на АРМ и тоа во два наврати со вкупно 110 налети над опожарените површини. Упатен е апел до граѓаните за забрана на движење во шумите без одобрување од општините Струмица, Василево, Ново Село и Босилово. Контрола на движењето ќе врши и шумската полиција. СВР Струмица од денес ќе ги зачести патролите во местата зафатени со огнената стихија – се вели во информацијата на ЦУК.

Активен е и пожарот на планината Еленица помеѓу селата Вељуса и Варварица на местото „Биволова Глава”. Во текот на денот интервенираа екипа од 25 луѓе од шумското стопанство Беласица, 24 луѓе од ДЗС и 20 луѓе од месното население со 4 трактори. За двата пожари кои се простираат на територија на Струмица во текот на денешниот ден ќе бидат ангажирани хеликоптери.

аман бе човек 2 дена веке ме будат насабајле тресе се се живо кај емне у малата над куките летат ц ц ц ..
чера на тии пилотте ги видех викам над ннб после 12 да летате викат Okey Sir хаха заеавам се :)

Ја сега два-три пати поминаа низ мене, летат летат.

Епа ќе се оде ај добро е шо ќе има само саа маката е дали ќе има 35 души во една паралелка за да може да работе и дали ќе ме примат. Јас над 90 поена имам вкупно белким нема толку јака конкуренција да има.
Јас не сум бројал поени. Ќе се запишувам вонредно. Пред 2 год. заврших средно. Ако ме примат арно ако не живи и здрави барем сум се обидел.
Ја сега два-три пати поминаа низ мене, летат летат.
Кај мене веќе 3-4 дена слетуват тука во мојта мала. На 30 метра се хеликоптерите. Секој ден ме разбудуват. Ја и саа, до сега одмарах саа слетаа тука - РАЗБУДИИМЕ! :icon_eek:

дек живееш бе ти алиен? кај касасрната ли негде?
Така нешто :) Кај Шпики дек шо беше тии згради
btw: Ја пак слета еден на секој 1 саат идат човек неможе да одмара :)
Ама оправдано им е... чим е таква работата

те знам те видех на сликата саа... абе саа го гасат пожаро кај баница тама шо е мислам се натама возат изгледа тај да не се прошире... навечер е ного јако да гледаш тај шо е кај куклиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom