Струмица

ај оште некој нека пише колко год. има

Добро луѓе шо бива со тие дисперзираните паралелки ќе ги има или не? За 5 дена се уписите одам вчера во Министерство за образование подрачната единица и таа там ми вика не знааме ништо ништо нема кажано до саа. Тава на заебанција да не излезе работата...

И на мене ме интересире тава...
Денеска милион пати се имам предомислено, питах ного души и секој различно ми говоре.Не знам од дека да се информирам...Не бива на жими мајка да одам да се запишам и на крајта у Штип да не однесат.
Ај ако знае некој нека каже.

Еј, има некој книги за 4та година ПМ-А?

Денеска имаше на Вис на вестите говори некој декан од Факултето од Штип кажа дека во Струмица ќе се запишат 200 студенти 100 информатика и 100 економски пријавувањето уписо ќе се вршел во Штип мислам 25 и 26 авгус кажа.

http://www.ugd.edu.mk/index.php?opt...atid=38:2008-05-14-08-42-14&Itemid=79&lang=mk

Денеска имаше на Вис на вестите говори некој декан од Факултето од Штип кажа дека во Струмица ќе се запишат 200 студенти 100 информатика и 100 економски пријавувањето уписо ќе се вршел во Штип мислам 25 и 26 авгус кажа.

http://www.ugd.edu.mk/index.php?opt...atid=38:2008-05-14-08-42-14&Itemid=79&lang=mk
Значи ќе треба да се спремам за одене за Штип

пожаро пак се разгорел вајвечер саа ми кажаа... има ли некој да слика да видаме бе

Тва не личе на пожар бе чувеци, тва е пекол. Преги бех со чичо, на 100 метра бех од најблискио огин, абе очите солзи како река почнаа да ми течат од жешко, незнам јас как го гасат тва чудо тама. Лудница е толку големо нешто шо горе не сум видел.

Пожаро само дож го гасе со опремата на нашта држава лопати и копаче не се гасе хеликоптерето преку ден малку го смират ама вечерта пак пламнува.
Жално е шо шума со години шо растела да ја снема за 3 дена.Догодина ке сме сахара змијарник ако изгоре половин Беласица.Дож како шо гледам тешко да заврне па како ке се изгасе не знам.

Стварно пак сее разгорел.. од мојта куќа се гледа, пак почнал да се проширува...
Ај мош некој дожд ќе заврне.. жално е цела Беласица да изгоре.

Пред два саати поминав од кај Куклиш, огнот се повеќе се разгорува, потребна е поголема и подобра опрема за да се изгаси огнот.

Вонка на огин ли ми мириса или ми се причинува?:):):)

Овој што го подметнал, го фатиле бил во притвор во Гевгелија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom