SV-Strange
Sorcerer Supreme
Не е у на бабати малата бе, спроти месаро живее Виктораниус, не знаа да ти објасне, има потешкотии :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. ЈасЕхх енус те читам ајде кога сакате јас сам слободен секој ден.. само после 3 да е оти пред 3 нема шанса да станам.
Пријавувајте се ајде кој е за на билиардо у АС да га напрааме ја уште утре може барем 4 најмалце да се собереме!![]()
Слаби сте,иначе ке дојдах.....1. Јас
2. SrRulz
3. ?
4. ?
Уште 2 слободни места??? Ајде кој е за идане
Ајде и на мене ми одговара после 7 вечер така да може да се собереме.Ајде бе Logix не ми се прај и ти некој билјардист.. за термино не е проблем ја утре ако сакате може да га напрааме било кога само да не е ного рано барем после 5 да е... јас викам најарно ќе е вечер накај 9 да га напрааме ај пријави се и ти уште еден да се пријаве и ќе се договореме на мене ми одговара секак вии у колко сакате тогај![]()
23ката, тама е највкусна пицатаи најмногу те најадува според мене досега што имам пробано
сРрулз зашто мислаш оти не сум добар?Не донесувај заклучоци пред време..:smir:
Ех двојќи... Поглупо е - заради друг да се нервираш :helou:2ки ? :wink:
:helou:
Ех двојќи... Поглупо е - заради друг да се нервираш :helou:
Чим ти знааш само у двојки да играш тогај двојки ќе га напрааме.. ама јас и ти сме двојка?:wink:Ех, глупо, јас само у двојки знам да играм
Иначе ги прифакам поканите за на пица, може да се збераме сите после билијардо.
Гледам вчера вечер узбуна е станало насегде сте ме однеселе, се извинувам јас спијаах и ништо не прочитах.