Струмица

Не е у на бабати малата бе, спроти месаро живее Виктораниус, не знаа да ти објасне, има потешкотии :pos2:

Стегнаате га ептен вии бе чувеци..еци сите те канат кој на кафе кој на пица кој на палачинка...прифати некоо поканка и ти па не ги остави така децата :)

Ехх енус те читам ајде кога сакате јас сам слободен секој ден.. само после 3 да е оти пред 3 нема шанса да станам :).
Пријавувајте се ајде кој е за на билиардо у АС да га напрааме ја уште утре може барем 4 најмалце да се собереме!:)
1. Јас
2. SrRulz
3. ?
4. ?
Уште 2 слободни места??? Ајде кој е за идане

1. Јас
2. SrRulz
3. ?
4. ?
Уште 2 слободни места??? Ајде кој е за идане
Слаби сте,иначе ке дојдах.....
Првин кажи термин...па ке видам дали ке имам време да дојдам....:helou:

Ајде бе Logix не ми се прај и ти некој билјардист.. за термино не е проблем ја утре ако сакате може да га напрааме било кога само да не е ного рано барем после 5 да е... јас викам најарно ќе е вечер накај 9 да га напрааме ај пријави се и ти уште еден да се пријаве и ќе се договореме на мене ми одговара секак вии у колко сакате тогај :)

Ајде бе Logix не ми се прај и ти некој билјардист.. за термино не е проблем ја утре ако сакате може да га напрааме било кога само да не е ного рано барем после 5 да е... јас викам најарно ќе е вечер накај 9 да га напрааме ај пријави се и ти уште еден да се пријаве и ќе се договореме на мене ми одговара секак вии у колко сакате тогај :)
Ајде и на мене ми одговара после 7 вечер така да може да се собереме.
Јас досега бех, тепах 8-2 :vozbud:
следејчиииии....

ohohoho ovie strumicankite bile mnoooogu dobri be :pusk:

сРрулз зашто мислаш оти не сум добар?Не донесувај заклучоци пред време..:smir:

Важно е да се учествува и ти да плакаш. :pos2:

Не е важно кој ќе плаќе, барем интересна да си ја направаме

Ех двојќи... Поглупо е - заради друг да се нервираш :helou:

Ех, глупо, јас само у двојки знам да играм:)

Иначе ги прифакам поканите за на пица, може да се збераме сите после билијардо.

Гледам вчера вечер узбуна е станало насегде сте ме однеселе, се извинувам јас спијаах и ништо не прочитах.

Ех, глупо, јас само у двојки знам да играм:)

Иначе ги прифакам поканите за на пица, може да се збераме сите после билијардо.

Гледам вчера вечер узбуна е станало насегде сте ме однеселе, се извинувам јас спијаах и ништо не прочитах.
Чим ти знааш само у двојки да играш тогај двојки ќе га напрааме.. ама јас и ти сме двојка?:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom