Момичка е гладна,не и е дојдено до шетане..:baeh:.Ееееееејјјјјјј мореееееееее, Ацко настрана бе.
Море Еци батали го, блиску е до Елизабет нема ни да те прошете, а така со мене и круг ќе извртаме. :back:

После јадене се шета...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момичка е гладна,не и е дојдено до шетане..:baeh:.Ееееееејјјјјјј мореееееееее, Ацко настрана бе.
Море Еци батали го, блиску е до Елизабет нема ни да те прошете, а така со мене и круг ќе извртаме. :back:
Малеее каква сообраќајка сам видел саа. 3 коли, еден голф, типо и мерцедес. Тама на раскрсницата коо се оде накај Елизабeт газо, не можат да го обезбедат местото![]()
Што бидна, има некој повреден, има мртви кажувај кога се случи дали има уште истражувања да пртчам до таму да видам што е работава или сега се е расчистено?Малеее каква сообраќајка сам видел саа. 3 коли, еден голф, типо и мерцедес. Тама на раскрсницата коо се оде накај Елизабет. Мерцедесо крив врте накај лево, типото на право и се чукнуват и двете ударат у голфо шо чекаше на раскрсницата, типото беше омг.. глупата полиција и требаа 20 минути додека да доот и коо дојдее мрсниците дебели едвај го движат газо, не можат да го обезбедат местото![]()
Од парко ке дојде,на чешмичката ке се чекаме...А јас зашо говорам преги на Еци да не оде со Логикс кај елизабет ? Ех морее после не сум бил паметен.
Еци виде ли саа срц ? :back:
Оди види, право ке кажеш што како бидело дали се здробани колите, претрчи чим си на 30 метраОд парко ке дојде,на чешмичката ке се чекаме...
Нема потреба од страх.
Как бе јас,ништо не слушнах,на 30 метра сум од раскрсницата...
Ако слушам музика...пак би требало да се слуше квичене на гуми,трас,бум......
Уште ли се тама,да претрчам да видам.
Право и ке видам дали има слободно место у Елизабет......:back:
Право и ке видам дали има слободно место у Елизабет......:back:
Колко шо можех да видам низ џамо,ништо нема.....Оди види, право ке кажеш што како бидело дали се здробани колите, претрчи чим си на 30 метра![]()
За мене у секоо време е отворена.....за комшии ли нема да отворе...ццц.Елизабет е затворана саа, касно е.
Еци гледаш ли как лаже, кој е поискрен а ?:back:
Ехх енус те читам ајде кога сакате јас сам слободен секој ден.. само после 3 да е оти пред 3 нема шанса да станамСакате ли да се собереме 8 души да направаме некое купче на билиардо во АС.
Ем ке се запознааме ем ќе си ја направаме интересна :smir:![]()
Ако си женско јас ќе те шетам се на моја сметка, ако си машко ќе ти дадам карта водач.
Цц, денешно време привилегија е да си женско.
П.С Насладиите ме со тиа пиците, ама касно е саа да ги мачам 23ката да ми макнат до ѓупската маала.![]()
А дека живееш ти точно у ѓупската маала, мош те знам оти и баба живее на тама???![]()
Не баш там ама кај старио кружен ток нагоре првио мост десно.![]()
Еци саа знааш дек живеам, добредојдена си на кафе кога ти душа
сака.