Струмица

Ееееееејјјјјјј мореееееееее, Ацко настрана бе.

Море Еци батали го, блиску е до Елизабет нема ни да те прошете, а така со мене и круг ќе извртаме. :back:
Момичка е гладна,не и е дојдено до шетане..:baeh:.:pos:
После јадене се шета...:pipi:

Малеее каква сообраќајка сам видел саа. 3 коли, еден голф, типо и мерцедес. Тама на раскрсницата коо се оде накај Елизабет. Мерцедесо крив врте накај лево, типото на право и се чукнуват и двете ударат у голфо шо чекаше на раскрсницата, типото беше омг.. глупата полиција и требаа 20 минути додека да доот и коо дојдее мрсниците дебели едвај го движат газо, не можат да го обезбедат местото:tapp::vozbud:

Малеее каква сообраќајка сам видел саа. 3 коли, еден голф, типо и мерцедес. Тама на раскрсницата коо се оде накај Елизабeт газо, не можат да го обезбедат местото:tapp:

А јас зашо говорам преги на Еци да не оде со Логикс кај елизабет ? Ех морее после не сум бил паметен.

Еци виде ли саа срц ? :back:

Малеее каква сообраќајка сам видел саа. 3 коли, еден голф, типо и мерцедес. Тама на раскрсницата коо се оде накај Елизабет. Мерцедесо крив врте накај лево, типото на право и се чукнуват и двете ударат у голфо шо чекаше на раскрсницата, типото беше омг.. глупата полиција и требаа 20 минути додека да доот и коо дојдее мрсниците дебели едвај го движат газо, не можат да го обезбедат местото:tapp::vozbud:
Што бидна, има некој повреден, има мртви кажувај кога се случи дали има уште истражувања да пртчам до таму да видам што е работава или сега се е расчистено?

Аии ти по оваа Еци ке полудееш ејј, остај ја момичката на мира :vozbud::vozbud:

А јас зашо говорам преги на Еци да не оде со Логикс кај елизабет ? Ех морее после не сум бил паметен.

Еци виде ли саа срц ? :back:
Од парко ке дојде,на чешмичката ке се чекаме...:pipi:
Нема потреба од страх.
Как бе јас,ништо не слушнах,на 30 метра сум од раскрсницата...
Ако слушам музика...пак би требало да се слуше квичене на гуми,трас,бум......:toe:
Уште ли се тама,да претрчам да видам.:):)
Право и ке видам дали има слободно место у Елизабет......:back:

Од парко ке дојде,на чешмичката ке се чекаме...:pipi:
Нема потреба од страх.
Как бе јас,ништо не слушнах,на 30 метра сум од раскрсницата...
Ако слушам музика...пак би требало да се слуше квичене на гуми,трас,бум......:toe:
Уште ли се тама,да претрчам да видам.:):)
Право и ке видам дали има слободно место у Елизабет......:back:
Оди види, право ке кажеш што како бидело дали се здробани колите, претрчи чим си на 30 метра :vozbud:

Елизабет е затворана саа, касно е.

Еци гледаш ли как лаже, кој е поискрен а ?:back:
За мене у секоо време е отворена.....за комшии ли нема да отворе...ццц.
Еци...можам и домашна пица да правам,прсти да излижаш....
Со палачинка десерт..:)
И сладолед од Бисер.:pipi:
Бај Д Веј ,дај некоо инфо за судиро:):)

Сударо беше ного малумен. 3 коли, нема жртви и ондах то.Киксупермен дај стај некоо сликичка да виде народо

Сакате ли да се собереме 8 души да направаме некое купче на билиардо во АС.
Ем ке се запознааме ем ќе си ја направаме интересна :smir: :vozbud:
Ехх енус те читам ајде кога сакате јас сам слободен секој ден.. само после 3 да е оти пред 3 нема шанса да станам :).
Пријавувајте се ајде кој е за на билиардо у АС да га напрааме ја уште утре може барем 4 најмалце да се собереме!:)

Ако си женско јас ќе те шетам се на моја сметка, ако си машко ќе ти дадам карта водач. :pos:

Цц, денешно време привилегија е да си женско. :pos:

П.С Насладиите ме со тиа пиците, ама касно е саа да ги мачам 23ката да ми макнат до ѓупската маала.:pos:

А дека живееш ти точно у ѓупската маала, мош те знам оти и баба живее на тама???:vozbud::vozbud:

А дека живееш ти точно у ѓупската маала, мош те знам оти и баба живее на тама???:vozbud::vozbud:

Не баш там ама кај старио кружен ток нагоре првио мост десно.:vozbud:

Еци саа знааш дек живеам, добредојдена си на кафе кога ти душа сака.

Не баш там ама кај старио кружен ток нагоре првио мост десно.:vozbud:

Еци саа знааш дек живеам, добредојдена си на кафе кога ти душа
сака.

Как се викаш и улицата как ти се вика? Извини така шо питам ама точно натама живее и баба и сите ги знам тама у тај крај...Ако нејќаш сите да видат дека живееш пиши ми ПП....:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom