Струмица

Да бе дете, биди вечер у штабо, ќе дојдат со адвокатите.

Оклучена е... Гледам саа ги има и РТЛ и ДСФ ама не е чиста сликата и на двете, пречки има.

Едит: И уште една германска ама пак не га бива сликата... Е се германски ебаго, без преводи, кој го разбира тај глуп јазик. РТЛ и таа другата се национални со глупа програма, а едната е спортска ДСФ
Не мора да значи оти 3 те германиски ке ги стават! Проба е само тава

За 20 минути ќе биде пуштен градоначалнико, шо значи кај 3-3:20 треба да стигне тука... има ли некој повеќе инфо ?

За 20 минути ќе биде пуштен градоначалнико, шо значи кај 3-3:20 треба да стигне тука... има ли некој повеќе инфо ?
Јас разберах кај 12 :30 - 1 сато ке дојде а ти викаш 3 .. лол шознам ...

Јас разберах кај 12 :30 - 1 сато ке дојде а ти викаш 3 .. лол шознам ...

тогај ќе го пуштат, ќе тргне од Скопје... сега бех на Ловен Дом на именден и од тама низ центаро немаше ништо а у штабо имаше низ вратта се виде дека има народче...

Пред пола саат Заев пристигна во Струмица.

Пред пола саат Заев пристигна во Струмица.

Да у 7ипол престигна... А сабајле низ градо од штабо бее пуштиле 2 пожарни низ град да свират (мислам има тама еден од пожарната шо работа шо е и он им кажал да ги пуштат, за да се собере народ)... А тава шо се му го направиле ка го пуштиле, незнам...

Ного ми недостасува градчето моо :nesum:
Да си са пожалам...де.

Ако навикнааме се на тебе :) Само се жаЉаш -) ... Ти па дојди натука да ти се намале малце тагата :) ојдела си у германија, швајцарија, австралија(или дек си шо те знам) па ќе ми плачаш по форумо :)

Ако навикнааме се на тебе :) Само се жаЉаш -) ... Ти па дојди натука да ти се намале малце тагата :) ојдела си у германија, швајцарија, австралија(или дек си шо те знам) па ќе ми плачаш по форумо :)
Седи мирн бе :) Море да знааш как ми са плаче :( Да даа госпо и ти да одеш у германија,швајцарија...па да вииш как е :baeh:

И шо си ми уткрадел маркицата?а?:duel:

Седи мирн бе :) Море да знааш как ми са плаче :( Да даа госпо и ти да одеш у германија,швајцарија...па да вииш как е :baeh:

И шо си ми уткрадел маркицата?а?:duel:
ee vidi ga kakva e losa :D:D

i da odam ke se vrakam na 5-6 meseca ne kak tebe :)

nogo tee ubava (kak tebe : )) ) taa markicata i zatava ga zemah xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom