Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозен сум.Не , само со авион .
Најблиску ти се Штип и Миравци...Сериозен сум.
На сајтот на македонски железници, не ја најдов Струмица, па се прашувам дали има патнички ( и товарен, хехехе, ако има товарен мора да има и патнички..според некоја логика ) воз од Гостивар до Струмица...
Зошто многу ми е интересно да патувам со воз, и треба да ја посетам Струмица, па сакав ова патување да се изврши со воз..
Доколку не е можно, тогаш планирам до Гевгелија ( или до некое друго поблиско место до Струмица ) да стигнам со воз...па после, автобус мора да има....
Има некој повеќе информации во врска со ова?
Едит: Океј, а кое е најблиско место до Струмица до кое што има воз..? Гевгелија...?
Да...Жално нели...Миравци има железничка станица? :nesvest:
Па тоа жално е што едно село има железничка ..каква таква...а ние :kesa:Жално што Струмица нема, а твоето "жално" незнам на што се однесува ...
Да, Гевгелија е најблиското место со железничка станица, па, кога ќе доаѓаш накај Струмица, пиши ми п.п. да се договориме, да се дружиме. :helou:
Најблиску ти се Штип и Миравци...
Океј...мислам дека е најдобро Гевгелија...Има такси, или за поефтино, комбиња, кои се достапни на секој пола саат. За автобус не сум сигурен.
Незнам точно..ама Миравци ти е некаде после Валандово..А до Валандово има 22 км..значи плус некој км..Значи на истото сме мислеле, а чисто за информација, дали знаеш колку километри ја делат Струмица од Миравци?