Струмица

Стварно бе...оште има пена .. некои малечкаре циганчина да не се се бајнале со некој шампон тама ? хаха

Шо бива саа ќе играаме ли тиа шо се договорииме или гупска стана работта ?

зашо да не играме има 3 тима .... а можно е и 4 ..... само кажејте точен термин и по колку пари

По 50 денара обавезно у вас...димитар оди испити работта закажи за у недела види тама кога има термине вечерта јас неможам Busy This Days!

По 50 денара обавезно у вас...димитар оди испити работта закажи за у недела види тама кога има термине вечерта јас неможам Busy This Days!

Ок ќе виим или јас или Џелатимус ќе закажаме. Значи во 20-00 часот во недела сите там нацртани. :helou:

Отворена е социјална група Струмица... Сите Струмичане и струмичанки да се зачленате нее морално.

Отворена е социјална група Струмица... Сите Струмичане и струмичанки да се зачленате нее морално.

Ајде масовно зачленуване одма.....:vozbud:

Ајде социјалци зачленувајте се...:)

не знам да играм:toe: ќе ве гледам :smir:

Закажете на време нем на крај некој да ни го зема терминот и да не заеба:pos2::pos2:

Димитар треба да оде денеска да закаже...а глеј вии да заебате да не дојдате.

Излеезеете од контрола...чекаате у 5 за 12
саа и 4 тима...едвај со 2 се договорииме, флезе оште 1...па саа оште еден...кајгана ќе стане тва там:nesum:
ај кажувајте саа шо бива
3 или 4 ќе сме (иначе ного е 4) ама как сакате, не е до мене. Ацето га зафркна работта...од дек излезе и ти...сичко беше готово...
Шо знам...как сакате ама сепак викам следнио да го направаме поголем а тај да изиграме така до саа тии шо сме пријавани :salut:

АБе знам оти некој ке зафркне ама ај нека се 4 тима.Другио пат ке има рок за пријавуване а не така да се убацуват у 5 за 12. Денеска ке оде се знаа и термин и се..

Димитар треба да оде денеска да закаже...а глеј вии да заебате да не дојдате.

Е саа ак може да га напраате и таа да заеба некој..и право ќе биде стрелан:tapp:

2 тима се потврдани..столето со неговио 3 ама 4 не ми штима оти ке доо ама нии пак ке си играме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom