Струмица

У сабота мора да има јака атмосфера! Нем само да гледате како малаци да навивате!:):)

Епа мош е у Сабота ај нема веза...Ама чим е у Сабота неможам да одам....:toe::pos2::pos2:

Мојте другаре шо немат блага веза од кошарка, и до некни ка гледаах ме заебаваа саа викат ќе дојделе у сабота да гледат. Ќе има ного народ. Саат пред натпреваро ќе нема слободно место. Ќе биде јако.

Мојте другаре шо немат блага веза од кошарка, и до некни ка гледаах ме заебаваа саа викат ќе дојделе у сабота да гледат. Ќе има ного народ. Саат пред натпреваро ќе нема слободно место. Ќе биде јако.
И после ќе имало инциденти ..е па ќе има кога луѓе кои прашуваат која боја се нашите одат на кошарка..
Кажи им после да се зачленат на Кајгана..

И после ќе имало инциденти ..е па ќе има кога луѓе кои прашуваат која боја се нашите одат на кошарка..
Кажи им после да се зачленат на Кајгана..

Ак прават инциденти ќе има у врато. Ного јако знаат да свират (со устата :)) и затва ќе ги закарам, да дигат галама. А може да се кладам оти некој од них ќе ме пите кој се наште.
Мислам оти инциденти ќе нема.... Ако тепа Струмица :)

A, вчера видех на еден плакат пише: влез:100ден. а картите веќе биле распродадени, шо не ми се верува баш, бла бла.

Не верувам картите да се распродадени има плакати оти се по 100 денара. И со локомотив викаа оти се распродадени па как луд трчаах да најдам карта но не бее

A, вчера видех на еден плакат пише: влез:100ден. а картите веќе биле распродадени, шо не ми се верува баш, бла бла.

Не се распорадедени бе... слушнал некој и ајдее ќе шире само дезинформации... После ќе одам да зеем јас карта.. А шалове, маици... нешто ќе дават ли на влезо?

Не се распорадедени бе... слушнал некој и ајдее ќе шире само дезинформации... После ќе одам да зеем јас карта.. А шалове, маици... нешто ќе дават ли на влезо?

Дек се продават карти, освен на влезо?
За фиба купо се продаваа у штабо на ајдуците и у барса, ама за нашта лига јас дирек на влезо си зимаах.

Дек се продават карти, освен на влезо?
За фиба купо се продаваа у штабо на ајдуците и у барса, ама за нашта лига јас дирек на влезо си зимаах.

У Џордан и у Барса имало... и у Маракана изглед(не сум сигурен за Маракана)

Бомбоне ќе дават, и свирки.

ајде држејте среќа саа , и да не ве видам утре да седате цела утакмица стоејки :) :olee: :olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom