Струмица

Шо мислите која локација е најдобра за славење нова година ,оваа година во Ср ? Нормално најзакон кај некој дома , но да ја тргнеме таа опција на страна. . кафич, кафана ? селект , холидеј ? итн. .. Шо мислите .. ?

Хмм па кафич мислам оти најдобра опција е 19ката, нема да е ного гужва и ке има фоно народче. За кафана,м гласам за Ексклузив затва шо има ного фина жива музика.

Се согласувам со Струмикс, најарно е дома да се прослава, со помаленко друштво, тиха музика, винце ... убавини ... ама и незнам шо толку сме запнале да славаме, па и тава е еден ден како и сите други, само шо саа се врЉе некоо пара повеќе ... ама таа е, шо да се праа ... :smir:

шознам , за нова година не сам до толко флезан у филмо со таа еуфоријата шо ја тресе на сите низ градо , глеем бутиците качиле цените , продавачите триит раци ќе зимат пари вај година , сите шеткарат и се замарат шо ќе облечат и слично.
јас ке сам у илинден хотело , не оти ми се даваше толко пари за 1 вечер или слично , ама паднаа ни плановите да се збираме кај другар дома. терааме други места , низ кафани , ресторане нешто да седнаме , сегде 1500 денара , лани бее 1200 денара ак не се лажам , говорам за белви ресторано , либра е 1200 дочеко ама вреде за паарте , реновирано местото и проширано , ама немаше место веќе од 10 декември се беше зафатано. у илинден се договорииме да одаме оти има еден другар некои врски со газдата преку татко му , па бутнаа не 20 души за 1100 денара дочек , па скапо е за едно јадене и 2 пијачки ама таа е веќе пониско не биваше нигде па земааме го.
а за кафич, мислам оти нема да е убаво у кафич да се чека нова година , цела вечер на нога да си и у тешки гужви мислам оти не се исплаќе , ако е 5-600 денара дочеко (уствари лани беше толко сега незнам как е), од искуство на другаре лани кажаа оти било ептен безвеза у гламур , немало ништо на мааста, 1-2 мандарини и нешто ситно , значи ного веројатно е у кома да паѓат некои шо ке се напиит повеќе отколко шо можат.
селект како селект , знааш кој оде у ср мора да влезе у селект оти не бил у ср , таа некоо шминкерска фраза незнам шо толко го дигат селект , ама не иде у предвид па тама за нова година , там ќе е ептен страшна навала.
најубаво е по дома , как шо кажа Струмикс , со помаленко друштво да си ја заседнате и да си поминате арно , до саа цело време се збирааме по дома со другарето , ај вајгодина ќе сменаме нешто па ќе видаме шо ќе биде.

Лани бех у Актив, кафичо шо го затворија, едвај издржах до 4 саато да стоом, гужва, па почнаа чаши да кршат по ѕидовите со столови да маат. Катастрофа. Дефинитивно не ми се оде у кафич, само ќе се нервирам цела вечер.
У Селект можам да замислам каква гужва ќе биде.

Јас сум у Екстрим, супер понуда е, 600 денара се плаќа и Шведска маса ќе има изгледа, ама и не мее ного важно тва. Пијачката си га плаќаме посебно, неколку другарки сме и верувам оти нема да е како лани, да гледам пијаници на сите страни как си ги празнат желудниците.

И мене не ме фаќа еуфорија, гледам и вај година никој не се замара ного како порано.

јас сум у хотел Илинден дека шо оде цацко хаххахах

28122006027cm9.jpg

28122006028uh6.jpg

28122006029va2.jpg

марјан веке как си сликувал се требал си да сликаш и лустеро :) шо е ставан на средината на семафооорто..

najubavo ke bide u nekoo kafanka(jas ke sum u maraton) a za u kafic definitivno naj jako ke bide u GLAMUR

najubavo ke bide u nekoo kafanka(jas ke sum u maraton) a za u kafic definitivno naj jako ke bide u GLAMUR

------------------------------------------------------------------------
секој си има свој вкус......и така да тава е твое мислење

гламур дефинитивно нема да е најјако . .. како и секоја година :tapp:

лустеро е фатан малко на втората слика... така сее љубе секој си има вкус дека ке е најдобро(провери си репутацијата нешто)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom