Струмица

Арно..саа за зааа кај мене ништо не се расипало....се надевам оти нема да има такви..случи веќе...скисна ми да го е***:)....сето тава е поради трговскио..испробуват..шо знам ти шо тама....нешто со струјата важно е....аа тии накај каубојското..си имат струја.....Ај да боже да нема такви испаде веќе...оти ке оде нешто курбан...

Aбе јас как шо разбрах тава си немало врска со трговскио, некој други проблеме имало. Саа колко е точно не знам.

Абе изгледа комшии сме јас и ти, јас живеем блиско до Католичката црква, как може кај мене стално да снемува, а кај тебе да има? :)

Пер дек живееш ти..? над католичката,болницата нагоре неколко `блока` (читај маали :)) имаше струја . .. само кабелската и нетот ме нервират.. :S

Преги нешто чујaх оти ного човеци крaделе струјa 3aрди твa :tapp:

Преги нешто чујaх оти ного човеци крaделе струјa 3aрди твa :tapp:

не верувам у тфа бидејки как шо гледах на вестите и у скопје тка се случуваше со струјата

Струја немаше ут дефеци по трафостаниците не ут друго!
Стана поладно, поголема потрошувачка, и пад на системо. Тава е работта.

Ајде шо се тормозате толку за струјата, не се секирајте за НГ ќе има струја, нема да снема струја на сред журка не се секирајте... :tapp:
Вие сакате и градо џиџан и струја да има ( овците на број волкот сит)

Ајде шо се тормозате толку за струјата, не се секирајте за НГ ќе има струја, нема да снема струја на сред журка не се секирајте... :tapp:

Кој вика оти сите сакат да има тогај ;)

Туку не ли би било убаво да се стават една-две автобуски линии низ градот. ..?

Кој вика оти сите сакат да има тогај ;)

Туку не ли би било убаво да се стават една-две автобуски линии низ градот. ..?

Не нее голем градо за автобуски линии. Од едната крај на другата си за пола саат пешки ако одаш.

Не е страшно колко трошат тии украсто по градо, не оптеретуват они ного.
Сите по дома саа шо арчаме струја за да се згрееме, го оптеретуваме максимално системо, а толко може да поднесе, и ај...нема струја. Таа е бељата. Нек фрљат Австријците некоо пара, нека појачат, нека модернизират малце...
А си треба еден-два аутобуса по градо. Не е толко малечок веќе.

Ok, aj менејте тема. Как ви се аресат елкичките низ градо: таа кај стоковната, на старио к.ток..... А и тие висечките ламбички шо се поставени по центаро? :vozbud:

ZАБРАБИ ГА И ТАА ЕЛка на центаро шо е пре поштата :smir: иначе се шо се права е убаво до сега..

Cе согласувам и јас, стварно ништо не се разбире, bama?

Јас да преведам. :pos:

Сакаше да каже оти EkLeR забрави да га спомне и таа елката шо е пред поштата. Иначе се` шо е напраано било убаво до сега.

Саа тука пишуваме струмички, ама трудејте се барем разбирливо да е, нии не може да се разбереме а па шо останало другите да флезат у темата да читат.:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom