INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.469
- Поени од реакции
- 449
таман ќе зема човек да уче ќе фане струја да снемува... изнервирах се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... па можно е за тава да снемува струја, оти сепак трговскио не го пуштат у работа поради немане на транформатор и саа можно е да испробуват нешто ...Мос оти го испробувaт Трговскио нели некој тестови прaвaт тaмa 3a струјa...
Там лустере там лампионе,а на мене само дуушта ме боле шо не сам дома и не можм да видм![]()
Сите имате мобилни су камера,ај чекам слики подруго е барм ќе видам ако не за друго.....
Там лустере там лампионе,а на мене само дуушта ме боле шо не сам дома и не можм да видм![]()
Сите имате мобилни су камера,ај чекам слики подруго е барм ќе видам ако не за друго.....
Има сликички, ѕирни на претходните страни.
Иначе видех саа и елката кај центаро е убаво украсена. :suuper
Да ама знаате ли шо ми фале? Как маленка најного се радуваах на дочеко на Ноа Година на плоштадо, со големите кругови од бели камења шо ги ставаа, па после се палеше огин у них, а јас најного се плашаах од огномето шо го пуштаа, ного ми беше страх ама најного сакаах да одам на центаро заради тај страх, и заради тва што ги среќаваах сите блиски на плоштадо, и се пукаа најного шампањска, ммм, зашо веќе не се организира тва, ного ми фале најного. Малеее ного ного ги сакам празниците шо идат:nesum:..сите најубаво да си поминате![]()
:pos2:Саа само ѓупска музика можаш да видаш на центаро и по некој заледан човек тук там![]()
И на мене дефинитивно, јако беше Нова Година да се дочекува на центаро. Па музика, па добра организација и триста чуда. Мош па оти сме биле маленки интересно ни било. Тешко да се врате тва време. Саа само ѓупска музика можаш да видаш на центаро и по некој заледан човек тук там![]()
Видех оти има слики,ама само ут палмите и ут тај споменико шо морам да кажам не ми са аресе:hm:ама нема ут как е украсана Струмица!Ај,ај чекам слики...Има сликички, ѕирни на претходните страни.
Иначе видех саа и елката кај центаро е убаво украсена. :suuper