INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
таман ќе зема човек да уче ќе фане струја да снемува... изнервирах се
... па можно е за тава да снемува струја, оти сепак трговскио не го пуштат у работа поради немане на транформатор и саа можно е да испробуват нешто ...Мос оти го испробувaт Трговскио нели некој тестови прaвaт тaмa 3a струјa...
Накај Австралија да не имаш забегано? или Швајцара?Там лустере там лампионе,а на мене само дуушта ме боле шо не сам дома и не можм да видм
Сите имате мобилни су камера,ај чекам слики подруго е барм ќе видам ако не за друго.....
Има сликички, ѕирни на претходните страни.Там лустере там лампионе,а на мене само дуушта ме боле шо не сам дома и не можм да видм
Сите имате мобилни су камера,ај чекам слики подруго е барм ќе видам ако не за друго.....
Да ама знаате ли шо ми фале? Как маленка најного се радуваах на дочеко на Ноа Година на плоштадо, со големите кругови од бели камења шо ги ставаа, па после се палеше огин у них, а јас најного се плашаах од огномето шо го пуштаа, ного ми беше страх ама најного сакаах да одам на центаро заради тај страх, и заради тва што ги среќаваах сите блиски на плоштадо, и се пукаа најного шампањска, ммм, зашо веќе не се организира тва, ного ми фале најного. Малеее ного ного ги сакам празниците шо идат:nesum:..сите најубаво да си поминатеИма сликички, ѕирни на претходните страни.
Иначе видех саа и елката кај центаро е убаво украсена. :suuper
И на мене дефинитивно, јако беше Нова Година да се дочекува на центаро. Па музика, па добра организација и триста чуда. Мош па оти сме биле маленки интересно ни било. Тешко да се врате тва време. Саа само ѓупска музика можаш да видаш на центаро и по некој заледан човек тук тамДа ама знаате ли шо ми фале? Как маленка најного се радуваах на дочеко на Ноа Година на плоштадо, со големите кругови од бели камења шо ги ставаа, па после се палеше огин у них, а јас најного се плашаах од огномето шо го пуштаа, ного ми беше страх ама најного сакаах да одам на центаро заради тај страх, и заради тва што ги среќаваах сите блиски на плоштадо, и се пукаа најного шампањска, ммм, зашо веќе не се организира тва, ного ми фале најного. Малеее ного ного ги сакам празниците шо идат:nesum:..сите најубаво да си поминате
:pos2:Саа само ѓупска музика можаш да видаш на центаро и по некој заледан човек тук там
Да ама не се мотивирани другите за да дочекат Нова година на плоштадо, порано бееме мотивирани, се случуваше нешто. И мислам оти ак би се организирало, сите би излезеле заедно од кафичи кафани дека шо славаме, за да бидаме на центаро. Зашо на никој не му текнува таа идеја. Па да се организира на пример делене на нешто маленки поклончина за сите, на пример дедомразовски капички, или маленки лампиончина, има некој шо не може ни да почуствува оти е нова година, а тва би било убав гест, или па оште не сме стигнани до тва ниво да можаме салам да организираме?И на мене дефинитивно, јако беше Нова Година да се дочекува на центаро. Па музика, па добра организација и триста чуда. Мош па оти сме биле маленки интересно ни било. Тешко да се врате тва време. Саа само ѓупска музика можаш да видаш на центаро и по некој заледан човек тук там
Видех оти има слики,ама само ут палмите и ут тај споменико шо морам да кажам не ми са аресе:hm:ама нема ут как е украсана Струмица!Ај,ај чекам слики...Има сликички, ѕирни на претходните страни.
Иначе видех саа и елката кај центаро е убаво украсена. :suuper