DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
хаха добро е се само треба да ги намсестат тезгите у натре и дуќането да ги спремат така да ќе биде пуштен на 28 јануари така кажаа
28 декември ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха добро е се само треба да ги намсестат тезгите у натре и дуќането да ги спремат така да ќе биде пуштен на 28 јануари така кажаа
28 декември ...
хахаха...абе ооооооооди бе
шо ми расправаа...на некоо момичка и кажала професорката да ги каже личните заменки и она почнала...јас,ти, тој/таа/тоа НИЈА ВИЈА ТИЈА![]()
![]()
![]()
СекакоA да дојдам Струмица еден викенд, има ли кој да ме дружи![]()

Јас не сфаќам каква е симболиката на тај споменик со борците шо загинаа у 2002... :roll:
Ќе гледам да го сликам тии денови, ќе стаам слика на форумо.
У недела...дента..го местии.Кога го наместија тој „лустерот“ на семафорите кај центарот??? вчера вечерта го загледав...

....иначе аресе ме....!Дечко извини ама мислам оти не тее на место постов...ne znam so da kazam ama nie PRILEPCANITE sme najarni

:smir:Кога го наместија тој „лустерот“ на семафорите кај центарот??? вчера вечерта го загледав...
Tva e nesto najjako barem za mene..nekak nogo e luksuzno za razlika od carsiiita ..malce mee gupsko prenatrupano ama uredo sepak potrudile se covecite!

арно е напраано бе, шо и фаље на чаршиита? иначе лустеро е ного интересен![]()