Струмица

Как ве аресат новите семафоре :)?

Leleee kaj go najdovte gradov ej...
Mnooogu odamna koa bev vtora sredno bev U Strumica na 4 dena.
Toa se denovi so nema da gi zaboravam.
Tolku zurka, pienje zezancii za ic pari nigde osim u Kavadarci( ma da nikad ne sum bila).
Toa bese uste vo vremeto koga se slusase maksimalno antena 5 radio i najkafic bese Zair..
Tie so se od Strumica ke me razberat
I ne samo tie shto se od strumica, eve i jas ja pamtam shemata od Zair. Ehhh fati kolata i u Strumica, leleeee 'ludi gimnazijalci' ej!
Shemata od Zair beshe zakon 'keljav kiro, keljav kiro.....' Taka neshto beshe pesnata a? Ima edno dobri 6-7 godini od ova a? Ako ne se lazam:smir:

Па едно 5 години има.. . сеа екстрим е по популарно место за кафе и сл.

добри се, лични се:wink:
арнисе, да ги завршат само... слушнах ќе имало камери на них, демек кој мине на Червено ова она а мош и да не некој ги уништува Палмите! Се ќе се снима :tv:

Едвај чекам да завршат со правеенто на семафорите и конечно со првио дел од трговскио, па да го сликам и сите да ни го видат колко ни е личен центаро на градо..Најубав е!

арнисе, да ги завршат само... слушнах ќе имало камери на них, демек кој мине на Червено ова она а мош и да не некој ги уништува Палмите! Се ќе се снима :tv:

Камери има и од порано низ кружните. .. на пример доле кај фонтаанта има камера од поодамна за тие шо дрифтат тама. .. се се снима.

Камери има и од порано низ кружните. .. на пример доле кај фонтаанта има камера од поодамна за тие шо дрифтат тама. .. се се снима.
и шо ка ги снимат ка дрифтат, да не ги казнуват случајно? :)

снима ама кинат казни се е џабе...

супер се и новите семафори и палмите и се што е ново и старо :)

ја обожавам струмицаа :)

ее на форумо оште личности се јавуват од Струмица!

Лол сапун и ти си од Ср. ццц па кажи се бе човек. . ептен не има значи ..

а за снимаанто.. .My point was.. . не дали ги казнуват дрифтерто, саках да кажам оти од по оддамна има камери. ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom