Струмица

U dekemvri ke se otvore trgovskio ama samo eden del, kompletno ke bide otvoren u april 2008. Btw so e tva City Cafe???

City Cafe ќе дојде нешто как шо е 19ката...така мислам...поточно кафич:)

готов ви е трговскиот? џоа голем ми се гледа

еден дел од него ќе биде отворен на 11 Декември:helou:

Првиот спрат на трговскиот односно пазарот,катната гаража и дуќаните ке се отвори на 28 Јануари бидејки дистрибуција ЕВН одолговлечува со приклучувањето на струја за трговскиот

знае некој чие е City Cafe?

Охооо одвај чекам Грко да го отворе тава Бузикито малееее со китки ке се фрлат :vozbud:

Тава CITY CAFE ќе биде, уствари е кафич у новио трговски, не работе уште, за негово пуштане у работа незнам, ама за трговскио знам оти официјално ќе почне со работа на 31ви април :)

април..ее касно бе. .. баја народ ќе се збире там ..да се надеваме оти ќе е баја големко.. . да не збере сите струмичани :icon_lol:

Ќе почне со работа на 11 декември, пазаро заедно со првио спрат. Јас така сум информирана.

Некаде јануари месец ќе го отворат, да се среде тии денове работта со трафостаницата за него!
Ного струја арче, и неможе да се укључе на нормалната мрежа, мора башка трафостаничка да си има. Огромен потрошувач е!

Слушнах од класнио мој (кафич има тама) дека од периодо 20-30 јануари ќе почнале да се отварат кафичите... (28ми ак не кажа, не ме фаќајте на збор)

Leleee kaj go najdovte gradov ej...
Mnooogu odamna koa bev vtora sredno bev U Strumica na 4 dena.
Toa se denovi so nema da gi zaboravam.
Tolku zurka, pienje zezancii za ic pari nigde osim u Kavadarci( ma da nikad ne sum bila).
Toa bese uste vo vremeto koga se slusase maksimalno antena 5 radio i najkafic bese Zair..
Tie so se od Strumica ke me razberat

Leleee kaj go najdovte gradov ej...
Mnooogu odamna koa bev vtora sredno bev U Strumica na 4 dena.
Toa se denovi so nema da gi zaboravam.
Tolku zurka, pienje zezancii za ic pari nigde osim u Kavadarci( ma da nikad ne sum bila).
Toa bese uste vo vremeto koga se slusase maksimalno antena 5 radio i najkafic bese Zair..
Tie so se od Strumica ke me razberat

еее колко разлика има од тогај до саа...има шес пати поубави кафиче од заир :)

Заир е денска шема за на кафе. :wink:
Додуша саа повеќе се оде у Extreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom