Струмица

e kako da ne, skopje-metropola, odi sporedi go skopje so belgrad, ili nekoja druga metropola ko New York,i vidi kolku e razlika
nie ne sme ni tocka na svetskata mapa, pa ovde ke se falite i ke go visite skopje ko da e vrv na svetot
get down to reality

Da ne ima nekoj sredstvo za protiv komarci!!?!?!
Ne bre altan! Filmot go snimivte vie ,zashto vi se krshi gordosta! A jas so edna rechenica kazav samo! I nishto drugo. Losho vo celiot muabet e shto nikoj so nikakov fakt ne demantira nego slusham samo mrsni zborovi vo sprotivna nasoka! Zatoa ve molam ako sakate da nastavime so muabetot kazete neshto realno i vistinsko za sTRUMICA a ne da go obrazlozuvate moeto minato, mi deluva kako so magare za muzika da pravam muabet! Ako ne, imate edna golema '.'(TOCHKA) od mene!
P.S. Ako tolku sakate da me napagate idete za Prilep i napishete neshto pa jas ke probam da se branam!

Абе ние те рабираме и жал ни е на сите шо си малко заостанен у главата ама не се секири ке пораснеш и еден ден ке сванеш оти си обичен мајмун у прилеп.

Малко е тешко, знам оти си намачен, ама има спас само шо грешката ти е шо си пробал у струмица да го најдеш, небива од дрво да слегнеш па у струмица да дојдеш има си ред...

Ne si svesen kolku si sreken shto ne si vreden da trosham na tebe poveke od edna rechenica! Mi utichesh kako gram prashina na moite chevli, koja se gubi so normalno dvizenje! Ako imash neshto da kazesh kazi a muabet od tipot jas ova ti ona pravi so drugarite!

Mi utichesh kako gram prashina na moite chevli, koja se gubi so normalno dvizenje! Ako imash neshto da kazesh kazi a muabet od tipot jas ova ti ona pravi so drugarite!

Ме збуни :boks:, од кога мајмуни носат чевли ?
А оваа "Mi Utichesh" ме насмеа до солзи.

Sema u gradot guptinot :)
Naocare za sonce sonce za naocare sve vidis al sunce ne vidis

Poveke na www.youtube.com

Emra strumica ili guptin

Сега само што се вратив од Струмица....Супер е таму, посакав да останам неколку денови пошто од 2-3 саата неможеш да го доживееш сето она што го има таму...Јадев скара во „Дукат“(топ ќебапи:zver:), и се ладев со што ако не со - Струмка!! Шемата е супер!

Чиста десеетка за струмичанките, која од која поубави, + разголенки по жешково, ожеднев :smir:

Имам само една забелешка, калдрмата од Струмица до Радовиш...Струмица е доста разновиден град, гледаш трактор како се разминува со БМВ 730...величествено! :)

П.С. Што е со знамињата кај споменикот на Гоце Делчев?

П.П.С. Реагирајте кај властите да ги достават украдените букви од споменикот!!

ТРН!!!!!!!!!!!!
Зошто бе не се јави?!!!!!!!!! А?
Требало Липо да пиеш :), поарно е :)
Тракторите и сл. не ќе да ги гледаш уште долго...Денес сабота, пазарен ден беше, а кога ќе биде се завршено (фонтани, трговски и сл.) нема воопшто да има таква работа.
Знамињата беа поставени на денот на ЕУ од локалните власти.
За буквите незнам што е работата што не се уште санирани

Не би ни помислил да тргнам за Струмица а да не ти се јавам да се видиме, ама стариот ненадејно ме собра и тркнавме по bизнис, држиме оранжерии после Дабиле, на патот за Берово па...работно...Остај ми број во ПП пошто наредниве месеци почесто ќе одам натака :wink:

Ne si svesen kolku si sreken shto ne si vreden da trosham na tebe poveke od edna rechenica! Mi utichesh kako gram prashina na moite chevli, koja se gubi so normalno dvizenje! Ako imash neshto da kazesh kazi a muabet od tipot jas ova ti ona pravi so drugarite!
Дали знаеш како го викаат или нарекуваат патот од Прилеп за Битола?
.
.
.
.
Патот на еволуцијата ! ! !:baeh:
:vozbud:

Е Dzings дефинитивно не тее лесно на тебе!!!Ако толко не вредаше Ср немаше да тераш стан тука, ама ајде изгледа не можаш да размислаш шо пишуваш....
Поздрав до ситееее :):):):)

Ај саа стига офтопик, и расправии.
Да си прааме убави маабете за градо, бива ли?

Како се движат недвижнините во Струмица? :)

Гледам многу згради се во изградба...и тоа добри...па ме интересира

Како се движат недвижнините во Струмица? :)

Гледам многу згради се во изградба...и тоа добри...па ме интересира
епа пошто татко ми има градежно претпријатие, знам дека еден квадрат излегува околу 300-350 евра, али со сите бонуси!

а за купување стан или слично (барем во новите згради) квадратот е некаде од 500евра па нагоре!
п.с. Во центар, позади новиот трговски ми кажуваа дека квадратот бил 1000 еврејци!

Ухууу...аман бе? Струмица метропола станала...браво! Скапо малце...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom