Струмица

И како е тамо? Слушам на антена демек НАЈЕЛИТЕН ( :pos: :pos: :pos: :pos: ) кафич у државата. Да видам да не верувам...

Toreador напиша:
И како е тамо? Слушам на антена демек НАЈЕЛИТЕН ( :pos: :pos: :pos: :pos: ) кафич у државата. Да видам да не верувам...
eve nekoja slikicka vo prodolzenie za da ja doloves atmosferata.

a vnatre se slucuva ova...

koj saka da gleda poveke sliki od excess ili od nekoj drug kafic vo strumica a ima i od drugite gradovi neka odi na www.druzi.se i tamu ke najde sliki od nokniot zivot kako vo strumica taka i od nekoi drugi gradovi vo makedonija.

Utre u zair u 2-3 saat porockota koja saka neka dojde, jas i strumics ideme obavezno!

јас нема да можам, да дојдам презафатен сум у друга прилика ке се видеме

абе само паркот и пи*ките се добри

marketar напиша:
eve nekoja slikicka vo prodolzenie za da ja doloves atmosferata.

a vnatre se slucuva ova...

пеер танчеркиве по 100 години имаат не заебавај 3 30 е сега кај мене сабајле и сега неможам да заспијам откако ги видов сликиве кошмари имам

Марко напиша:
пеер танчеркиве по 100 години имаат не заебавај 3 30 е сега кај мене сабајле и сега неможам да заспијам откако ги видов сликиве кошмари имам

:oftopic:

Шо ти е тебе бе. Тета Бранка Блек Роуз. Она је институција кај србиве. Глеам и во Македонија билда „зелени“ :)

Марко напиша:

Ево ти помлада танцерка бе:) Клаваш текила и правеш 'body shots' цела ноќ...колку за почеток:icon_lol:

513lu.jpg

Малее шо да се каже за Струмица :) ут преѓеска се мисљам ама викам ај да кажам градо ни е..... абе ного се е арен, кој говоре лошо поима нема за Струмичане ништо не знаа. Поздрав до сите них

SeaGull напиша:
Имам, како може да немам.

Водопади во Смоларе
smolarevodopad.gif

Манастир во Вељуса
svetaeleusa.gif

Карневал
karneval2002-slika1.gif

Спортска сала
sportskasalapark.gif

Булевар
bulMarsalTito.gif

Центар
gradskicentar.gif

Центар 2
leninova2.gif

Центар 3
spomenikcentar.gif

Ноќе
strumica-night2.gif

Мислам дека е доста, наредниот пат со други слики.

brat tie sliki so centar ti se od pred 10 godini , sea na tie mesta ima zgradi i se e renovirano , vo narednata prilika ke ti pratam kako izgleda centar denes !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom