GUSAR-VMRO
МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Како погинал некој струмичанец у војната????
-Имало минско поле и пишувало МИНИ!!! ... и он МИНАЛ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti be kude tumbe tri bandere so ne vregas ti pa okleGUSAR-VMRO напиша:Како погинал некој струмичанец у војната????
Evaa so kuts so ne govorsArvandor напиша:хахаха! Струмица. Ејгиди абе човеци шо говорете јас см струмичанец. Ими, роден сум там саа см на факлутет у скопје, там кај лујте на ПМФ. Иначе потеклото мии уд смоларе, аха смоларски водопад, а нее само тава ги има еден куп други јаки работи низ струмицката околија. За излеване некак почнува малце досдано да станува оти знааш, се ист народ, се тија па тија. Ама за карневал е супер. Цел балкан е дојден у струмица. :lol: 8) :lol: 8)
natasa напиша:Jas sum od dobrejci i go znam Risto(mirako) i Toni so go drzese kafico
natasa напиша:Evaa so kuts so ne govorsArvandor напиша:хахаха! Струмица. Ејгиди абе човеци шо говорете јас см струмичанец. Ими, роден сум там саа см на факлутет у скопје, там кај лујте на ПМФ. Иначе потеклото мии уд смоларе, аха смоларски водопад, а нее само тава ги има еден куп други јаки работи низ струмицката околија. За излеване некак почнува малце досдано да станува оти знааш, се ист народ, се тија па тија. Ама за карневал е супер. Цел балкан е дојден у струмица. :lol: 8) :lol: 8)jas poznaam nogo od smolare(smolarski kostene) :lol: bez ludba :lol: ama zverski e u strumica na mene ne me ic dosadno :lol:saa u esen ke si oom za strumica :wink:
abe znam oti ne sa luts :lol: bil li si doma u strumica?a na smizlite fukni im go :lol:Arvandor напиша:Абе нате уживи спортски јас см си Костен на Цветанковци и на Арламовциама саа ќее лудница у струмица (хехее рима :lol: ) тва лето са да ги вииш скопските шмизли как ќе се лепат на градо кк муи на гомна :lol: 8) :lol:
natasa напиша:abe znam oti ne sa luts :lol: bil li si doma u strumica?a na smizlite fukni im go :lol:Arvandor напиша:Абе нате уживи спортски јас см си Костен на Цветанковци и на Арламовциама саа ќее лудница у струмица (хехее рима :lol: ) тва лето са да ги вииш скопските шмизли как ќе се лепат на градо кк муи на гомна :lol: 8) :lol:
Абе нате уживи спортски јас см си Костен на Цветанковци и на Арламовци Јазиче ама саа ќее лудница у струмица (хехее рима Ептен смешно! ) тва лето са да ги вииш скопските шмизли как ќе се лепат на градо кк муи на гомна Ептен смешно! Кул Ептен смешно!
Jas sum od dobrejci i go znam Risto(mirako) i Toni so go drzese kafico
natasa напиша:Serdarot milo mi e koga nekoj mi govore za strumica a oste poveke za dobrejciNa toni brat mu e saso,a za pozdrav vo esen togaj ke si odam za makedonija :wink: Znaes li oti na Risto zena mu e Svajcarka on i ima spaseno zivoto i taka posle se imat zeneno(mala biografija)
![]()