Струмица

SeaGull напиша:
Абе нате уживи спортски јас см си Костен на Цветанковци и на Арламовци Јазиче ама саа ќее лудница у струмица (хехее рима Ептен смешно! ) тва лето са да ги вииш скопските шмизли как ќе се лепат на градо кк муи на гомна Ептен смешно! Кул Ептен смешно!

Od Smolare imam mnogu dobar drugar, dodusa on si zivee u Strumica, tam sa tatko mu i majka mu. I on e Cvetanov, vii moze i nekoi rodnini da ispadnete :lol:
Kosta Cvetanov, profesor po muzika.

Jas sum od dobrejci i go znam Risto(mirako) i Toni so go drzese kafico

Ne govori za Dobrejci, tam pak imam bratucedi, oni imaa kafana edno vreme, ama poodamna, okolu 92-93 negde.
Tam kak sum pominuval, ne se zabrava.

Bidete mi site pozdraveni.

Нене, раббота е Цветанковци у стил како од тиа татковци. Јас инаце сум Стоилков. :P :lol: А вии кајаганаре да дооте у смоалре да ве однеасам на водопадо да се наглеете убавина? :P

Нене, раббота е Цветанковци у стил како од тиа татковци. Јас инаце сум Стоилков. Јазиче Ептен смешно! А вии кајаганаре да дооте у смоалре да ве однеасам на водопадо да се наглеете убавина? Јазиче

Bil sam drugarce, dosta cesto, i seuste ponekojpat odam.
Ali kako i da e, prifakam ponuda od tvoja strana :lol:

Вази, ке ве носам и на самовилски камен и на кеои други а ла мистич места. Ама озбилен сум луѓе хаха, стварно ако некој изрази зелба ас да не? :D

E, nate, so too zborot "saak'n" epten mi napravi kejf na dusickata :lol:

Ne sa sekiri, so moze ud strah da mu napraviss :lol:

I jas sum za sredba, ako ne sum na odmor, nema problem.

Ako se bide ko so treba zdraave od gospod nakaj esenta ke si doom,i bas bi sakala da se vidame :wink: leto veke ne idam u makedonija tava e pekol lani decata site mi sa razbolea se ud zeskoto.

Нате а ти да не зивееш некаде на страна? :D :o имам еден куп роднини сите швајцарци и французи си идат за летто веруви, не ама БАШ НИКОЈ есента.

ne be jas ne sm ud"svicaraa" :lol: ziveem u germanaa :lol: ama kazah ti zso zaradi decata poarno e u esen ili prolet ama podobro esen na ajver mmmm oste saa mi tect ligite :D

natasa напиша:
ne be jas ne sm ud"svicaraa" :lol: ziveem u germanaa :lol: ama kazah ti zso zaradi decata poarno e u esen ili prolet ama podobro esen na ajver mmmm oste saa mi tect ligite :D

Za ajver i na mene pocnaa da mi tecat :lol:

I presen leb, aman aman. :lol:

Najadi se, pa pravo u krevet.

бел леб топол,топол :D :D и тава е слатко пред да се направи ајверо од љупените чушки 5/6 со отцет и лукче насецкано ееее мараци :wink:

tuka sme, ne se sekiri ti ic.

U prav moment davame odma poddrska :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom