Струмица

Под Глобал, одма спроти Т-мобајл.

Нели е затворено тава тобако? Јас мислам оти пропадна...

Инаку има уште две веднаш спроти Културниот Дом Антон Панов кои работат 24 часа!

Имаш една купа тобакоа низ градо.Кај иднина зградата имаш Никол тобако исто така до иднина зградата имаш друго тобако,на бурчо кружнио имаш пак никол тобако.на старио кружен кај евн имаш уште едно.

Струмичане, знаа ле некој да ми каже дека се полагат тестови за Возачка? Питам оти јас часовите у авто школа ги возих у Скопје (позгодно ми беше заради работта и факултето) па саа извозих ги часовите и саа треба да одам на полагане у Струмица. А оти не возих у Струмица неам инстуктор да ме „воде“ неле?

Да знаа некој како да се пријавам (може ле преку нет?) или па дека а тва, дека се наоѓа... или телефонски број нешто...

П.С. Може и по некој hint за градската вожња шо треба да ја полагам у Струмица од коа ќе положам тестовите и полигоно :)

Благодарам однапред на секоја информација поврзана со постов.

Струмичане, знаа ле некој да ми каже дека се полагат тестови за Возачка?

Во испитниот центар АССТРУМЕКС, спроти Жито Струмица, а позади бензинската на таа страна. Ако ги имаш сите потребни документи (фотокопија од лична карта, лекарско уверение, потврда од авто школата за завршена обука, сертификат од црвен крст за полагање прва помош, доказ за завршено најмалку основно образование - заверено свидетелство од осмо одд. или од средно на нотар, доказ за извршена уплата за возачки испит ) однеси ги и ќе ти закажат термин.
Мене од авто школата ми дадоа уплатници, затоа ти најдобро оди таму лично во испитниот центар и прашај / побарај. Вторник или петок може да се полага теоретски дел.

koj e za dobra muzika utre (ponedelnik) ke ima PARKSTOCK vo amfiteataro ....ajde site na zurka so dobra mozika:vozbud:

Moze li nekade da se najde smestuvanje privatno za 16,17,18 Avgust koga ke e festivalot ?

Има во Струмица кладилница или компјутерница која работи 24 часа?

Има во Струмица кладилница или компјутерница која работи 24 часа?

Спроти малиот парк компјутерница релик , мислам дека работи и трета смена но не сум сигурен.додека сите кладилници ти се до 23 часот.За едно сум сигурен дека казината работат 24/7

Спроти малиот парк компјутерница релик , мислам дека работи и трета смена но не сум сигурен.додека сите кладилници ти се до 23 часот.За едно сум сигурен дека казината работат 24/7
Relic, работи од 09:00 до 06:00 сабалје. 3 саата имат одмор т.е. не работат.

Да не знаете некој ефтин хотел во Струмица? Не ми треба ѕвезди да има, ми треба само кревет и кров да има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom