Струмица

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Под Глобал, одма спроти Т-мобајл.

Нели е затворено тава тобако? Јас мислам оти пропадна...

Инаку има уште две веднаш спроти Културниот Дом Антон Панов кои работат 24 часа!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Имаш една купа тобакоа низ градо.Кај иднина зградата имаш Никол тобако исто така до иднина зградата имаш друго тобако,на бурчо кружнио имаш пак никол тобако.на старио кружен кај евн имаш уште едно.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Струмичане, знаа ле некој да ми каже дека се полагат тестови за Возачка? Питам оти јас часовите у авто школа ги возих у Скопје (позгодно ми беше заради работта и факултето) па саа извозих ги часовите и саа треба да одам на полагане у Струмица. А оти не возих у Струмица неам инстуктор да ме „воде“ неле?

Да знаа некој како да се пријавам (може ле преку нет?) или па дека а тва, дека се наоѓа... или телефонски број нешто...

П.С. Може и по некој hint за градската вожња шо треба да ја полагам у Струмица од коа ќе положам тестовите и полигоно :)

Благодарам однапред на секоја информација поврзана со постов.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Струмичане, знаа ле некој да ми каже дека се полагат тестови за Возачка?
Во испитниот центар АССТРУМЕКС, спроти Жито Струмица, а позади бензинската на таа страна. Ако ги имаш сите потребни документи (фотокопија од лична карта, лекарско уверение, потврда од авто школата за завршена обука, сертификат од црвен крст за полагање прва помош, доказ за завршено најмалку основно образование - заверено свидетелство од осмо одд. или од средно на нотар, доказ за извршена уплата за возачки испит ) однеси ги и ќе ти закажат термин.
Мене од авто школата ми дадоа уплатници, затоа ти најдобро оди таму лично во испитниот центар и прашај / побарај. Вторник или петок може да се полага теоретски дел.

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
koj e za dobra muzika utre (ponedelnik) ke ima PARKSTOCK vo amfiteataro ....ajde site na zurka so dobra mozika:vozbud:

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44
Moze li nekade da se najde smestuvanje privatno za 16,17,18 Avgust koga ke e festivalot ?

Член од
29 април 2013
Мислења
6
Поени од реакции
3

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Има во Струмица кладилница или компјутерница која работи 24 часа?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Има во Струмица кладилница или компјутерница која работи 24 часа?
Спроти малиот парк компјутерница релик , мислам дека работи и трета смена но не сум сигурен.додека сите кладилници ти се до 23 часот.За едно сум сигурен дека казината работат 24/7

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Спроти малиот парк компјутерница релик , мислам дека работи и трета смена но не сум сигурен.додека сите кладилници ти се до 23 часот.За едно сум сигурен дека казината работат 24/7
Relic, работи од 09:00 до 06:00 сабалје. 3 саата имат одмор т.е. не работат.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Да не знаете некој ефтин хотел во Струмица? Не ми треба ѕвезди да има, ми треба само кревет и кров да има :)

Kajgana Shop

На врв Bottom