Струмица

Ај не забегувајте од темата.

И да не бидам офтопик:
Интензивно се гради новиот кружен тек на крстосницата на булеварот „Гоце Делчев“ и улицата „Младинска“ кај Анска река во Струмица. Оваа крстосница е една од најфреквентните и најкритичните во градот и место со чести сообраќајни несреќи.

Со новото сообраќајно решение значително ќе се намали сообраќајниот метеж кој беше честа слика, а според проценките на стручните лица бројот на сообраќајните несреќи ќе се намали за околу 60 насто. Со новиот кружен тек, Струмица потврдува дека е општина која ги следи европските трендови на безбедни сообраќајни решенија. По кружниот тек кај Анска река, планирана е изградба на уште еден кружен тек на крстосницата на булеварот „Ленинова“ и улицата „24 октомври“ кај ЈПКД „Комуналец“.
Ак можаш стај и слика од тај новио "кружен ток" тама ка се оде накај Летница 2, да го видаме едно од најгадните работи напраани у градо, после жт'та патека за велосипедисти :D

Ак можаш стај и слика од тај новио "кружен ток" тама ка се оде накај Летница 2, да го видаме едно од најгадните работи напраани у градо, после жт'та патека за велосипедисти :D

На лице место оште не сум го видел, ама еднч загледах слика негде - огромен е :D Подобро семафори да се ставиле, отколку тава чудото.

На лице место оште не сум го видел, ама еднч загледах слика негде - огромен е :D Подобро семафори да се ставиле, отколку тава чудото.
Возам така еден пат со коолта, и гледам кружен пред мене.. си викам добро можно лее толко брзо да стигнах до кружнио (мислејќи на тај големио накај Василево), и ка ти гледам нов кружен направиле, посеран на сред пат.

Ептен лошо, как аматер да гоо правил на некоо minigames игричка...

Најубава е Струмица...Криво ми е што не можам почесто да идам...
Иначе да прашам за таа пицеријата по име Елизабет (ваљда не го утнав името...) - дали работи уште...?Карши Дом на АРМ беше, во една уличка тесна...Таму дефинитивно има најдобри пици...

Најубава е Струмица...Криво ми е што не можам почесто да идам...
Иначе да прашам за таа пицеријата по име Елизабет (ваљда не го утнав името...) - дали работи уште...?Карши Дом на АРМ беше, во една уличка тесна...Таму дефинитивно има најдобри пици...
Работе, а инче имаш частовка пица за маабето :D

А Глобал..:)))) :love: Таму имаше еден кафич точно карши Спорт М продавницата и е топ...Името не ми текнува...
Ама признај и дека најјак градоначалник имате... (y)

А Глобал..:)))) :love: Таму имаше еден кафич точно карши Спорт М продавницата и е топ...Името не ми текнува...
Ама признај и дека најјак градоначалник имате... (y)
Inside или Момент? Тии двата се споени.
За политики не праам маабет :гик:

Хахаха.. добар погодок за Елизабет... Блонди за маабето си добија и гратис пица.. само уште да и кажаш как га добија и зашо поточно :) :) иначе стварно пиците се најубави(y)
п.с. Аце не пишах за и јас гратис да добиим :icon_lol:

Возам така еден пат со коолта, и гледам кружен пред мене.. си викам добро можно лее толко брзо да стигнах до кружнио (мислејќи на тај големио накај Василево), и ка ти гледам нов кружен направиле, посеран на сред пат.

Ептен лошо, как аматер да гоо правил на некоо minigames игричка...
и тај кај мавровка не е баш малечок, ного лошо

Ке се свестате или пак треба да закључуват темата?

Знаа ли некој как се движат цеенте низ мотеељто и помаленките хотелчина од вечер? Или мош некој знаа некој шо изнајмува приватен смештај, ми треба за 2 вечери за двујца гости од Скопје за Нова Година.

Кој може нека поможе :icon_lol:

Кога почнуват новогодишните турнири во фудбал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom