Струмица

Mislam deka posle ubavite devojki trgovskiot e najubavoto nesto vo strumica.
Koga ke bidam sloboden ke dojdam da go vidam i nego.

Чисто да покажам как изгледат мајците од Сити кафе.

f_Citycafe1m_4284b60.jpg

Ах јас уште не сум била у Ситии. Ај утре ќе ги убедам друшките:)!!

Да се демантирам јас за цеента, пред малко бех у Сити кафе, ного ме ареса как е напраано, и не е 60 туку е 50 ден. (не врат - шија:)) со Горска вода и една тутка со макијатото. :)

zapna so ceenta na kafeto u city kafe coveci skapo bilo i aj saa filozofija okolu 60te denara 2 strani mi ak vee skapo ne odejte

zapna so ceenta na kafeto u city kafe coveci skapo bilo i aj saa filozofija okolu 60te denara 2 strani mi ak vee skapo ne odejte

a ти изгледа не си го прочитал тава тука:

Да се демантирам јас за цеента, пред малко бех у Сити кафе, ного ме ареса как е напраано, и не е 60 туку е 50 ден. (не врат - шија) со Горска вода и една тутка со макијатото.

:tapp:

Аман бе човек друг пат чити поарно не се прај ного паметен.
Мој проблем дали ќе одам или не тва беше само информација.

Аман бе човек друг пат чити поарно не се прај ного паметен.
Мој проблем дали ќе одам или не тва беше само информација.

ne se praam jas pameten ti se praas prosta
i ti da go drzas city cafe da plakas takva skapa kirii i ti ke stavas takvi ceni a ne vikas tii nenormalni li se bog da cuva nema posnaodliva licnost od tebe u strumica definitivno

SYCo lol. lol dude... u are missing the whole conccept.. препрочитај повторно мислењата па пиши :wink:

ne se praam jas pameten ti se praas prosta
i ti da go drzas city cafe da plakas takva skapa kirii i ti ke stavas takvi ceni a ne vikas tii nenormalni li se bog da cuva nema posnaodliva licnost od tebe u strumica definitivno

Немам намера да паѓам на тва ниво как тебе, да навредувам и слично, не те ни познавам и не се замарам, јас само кажах информација, а после демантирах, ак не тее јасно нешто препрочити ги пак постовите, не мораше да ми реплицираш.
И одам 3 дена по ред веќе у Сити, Струмичани не се навикнани на такви цени и затва и беше мојоо коментар. Саа оти е ново сите сакат да видат как е, шо е. Не глеем зашо толко лично го разбера мојоо коментар.

Се извинувам ако е of topic, нека бришат модераторите.

Abe se ubavo...ama tava so mi go raspravaa na otvaraanto...narodo ka fanal da pii i da jade kako lud i tava pred branko , pred sekerinska i drugite ...neznam...se sramuvam duri...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom