2 година нема?Баш да ти кажам.. Од мојта генерација, а и од 2ра година, нема. За другите две, незнам (тва нели у рамките на шкоолто, така не ги знам по дома какви се).
така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се кажеБаш да ти кажам.. Од мојта генерација, а и од 2ра година, нема. За другите две, незнам (тва нели у рамките на шкоолто, така не ги знам по дома какви се).
секаков народ има ...така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се каже
Аха тимче пно е там кај нас у каубојското. Од џамовте фрљат столове, компјутере летат, со цигаре седат на часовте... абе ости...така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се каже
Некој прост шо штрајкува а незнаа зшо штрајкува и против кој го дига штрајкоШо ке каже градоначалнико сега за тава шо го направиле?Аха тимче пно е там кај нас у каубојското. Од џамовте фрљат столове, компјутере летат, со цигаре седат на часовте... абе ости...
У каубојското само дрвното можат да ти направат проблеме, другите сите се у нормаалта и нема некој испади. У тии две години шо ги имам поминано у каубојското не е имало ни еден проблем.
Ама ја не е битно кој е фрљаљ јајца на општинта. Сигурно некој со здрав мозок не е бил.
Да го ебам и штрајко заебајте ај и така викенд иде шо се замарате..Димо ного јако беше у тројката после тава ојдех на еден сендвич у Баче и Тони:pos2:Сите пишат за штрајко, а Тимчето гледал цицки у тројката на билјардото.:pos2::pos2::pos2:
Иначе не знајаах оти имало и пред собранието штрајк, уствари јас не ни ујдех до гимназијата право си ујдех. Јебига проста маса, видеа сношти оти мајаа јајца там и саа они да не се покусо.
Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграата3 саата чекаа полиција да дојде:pos2:Заебајте веке ај тии штрајкове и тии мабете уреле незнам ти шо... Тимче факи пато ти накај 3 пноо,да се нагледаш на пичкици јаки хахаха...
Кажејте нешто за градо убаво,некои настане нешто не само штрајк мајк...
Томи ли ? ... ке се испотепат негде:nenene:Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграата3 саата чекаа полиција да дојде:pos2:
Аааа тка ли беее.Ќе си питам ку*о ко ќе полагам на 22 мај.Сварно на ништо не личе тава веќе.ајдеее бујрум у нашто школо стигна писмото со предметите за полагане (Видое Подгорец), знаа се веќе кој шо полага (од осмите).
ќе се полага на 22 мај по следните предмети
8а - македонски
8б - англиски
8в - биологија
8г - математика
8д - француски
за втооорте предмети оште нема никакви информации
не бе Роби:smir: чера цел ден гледане цицки у тројката заокружих го и со стриптиз на крајтаТоми ли ? ... ке се испотепат негде:nenene:
И смее се.:kesa:Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграата