Струмица

гим. и каубојцкото у колку играт одбојка?

Фала богу дома сум за карневаалте. Очекувам супер забава... Тии шо можете снимајте некоо видео или некоо поинтересна фотка фатејте.

Гости кајганџии од другите градови ќе имаме ли? :)

Фала богу дома сум за карневаалте. Очекувам супер забава... Тии шо можете снимајте некоо видео или некоо поинтересна фотка фатејте.

Гости кајганџии од другите градови ќе имаме ли? :)

Ај утре камерата ќе земам, дјката од селект ќе е главна улога. :drk:

Ќе го зеем и јас дигиталецо. Ај на нози Струмицо... :vozbud:

евааа...нем не правејте маабет...право збеснувам...тва утре у Селект ќее фештааа....:vozbud::vozbud:тии шо ќе бидат тама нема да згрешат верувајте...ногооо ќее јакооо:vozbud::vozbud:

евааа...нем не правејте маабет...право збеснувам...тва утре у Селект ќее фештааа....:vozbud::vozbud:тии шо ќе бидат тама нема да згрешат верувајте...ногооо ќее јакооо:vozbud::vozbud:
аман бе:kesa::pos2:Стриптиза да не има?:vozbud::vozbud:

Ја ке ви гостувам утре со друштво:)

Прв пат имав лошо искуство со Струмица, беше тоа негде 7мо одделение, а јас на екскурзија ви бев со дрес од Вардар па ми р'жеа сите на улица и по продавници.

Сеа ке видиме вториот впечаток каков ке биде:)

Што ке се рока у Селект?

Ја ке ви гостувам утре со друштво:)

Прв пат имав лошо искуство со Струмица, беше тоа негде 7мо одделение, а јас на екскурзија ви бев со дрес од Вардар па ми р'жеа сите на улица и по продавници.

Сеа ке видиме вториот впечаток каков ке биде:)

Што ке се рока у Селект?
само дресови и партиски маици не облечуви и маки немаш:vozbud::vozbud:

DJ MILANA u Select....za maskite da si izmijat ocite malce a za zenskite so slusaat elektronska muzika da si iscistat usite od Elvir Mekic

Strumica
5495742.jpg

399091170_0aa8bcd89a.jpg

strumica_karneval2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom