Струмица

Taman posle sesija ke e gotovo odma pravo si zimam pauza edna nedela i ke ga rokame niz select hihihuhuha

I tva sakaah da pitam: Abe ne li vi se spie????????

ка ќе фаташ од Коста Бургов, од маанува Господ, па Баничане, Џексон и тн. и тн и ќе завршаш со Русето.

Имаш голем минус од мене а знааш ли з'шо?
Моментално најголемата ѕвезда не го спомна,АНДРЕЕВ Fashion...

Dobro stvarno ne mi e jasno so imate tolko protiv Braneto????

Ние немаме ама на темата Чек Дис Аут е целио мајтап...Здрааве и живот ќе одаму Понделник у Селект да видам шо модели ќе има,секој шо е од Струмица и сака да успее е исто как да сум успејал и јас...

Ние немаме ама на темата Чек Дис Аут е целио мајтап...Здрааве и живот ќе одаму Понделник у Селект да видам шо модели ќе има,секој шо е од Струмица и сака да успее е исто как да сум успејал и јас...

Извинете што ви се мешам во струмичкиот муабет, ама ќе те молам да го сликаш Андреев да видиме што чудо ќе биде тоа:)

Emi aj pa prosetajte se do Strumica so se prajte skrzavi:wink: A taman i jas ponedelnik ke si odam ama ke mi bide milo da bidam tam taka da nema da sum za seir ojdana

Eeeee ceki kulminacijata ide posle Nova Godina ka ke go renovirat Select

Сериозен си за ова? А цедињата на дј-от ке ги реновират ли? Оти веке 3 факинг месеци истите факинг траки ги факинг пуште. :tapp: (ного факинг, знам :) )

Oblivion prikaznata za muzikata e veke nooooogo stara...sefovite i gazdite diktirat so muzika da se puste. Dali samo si pomislil oti Misho naprimer e sakal da puste takva muzika kak so pustase ili pa nekoj drug?? Sekoj DJ si ima sopstven koncept za muzika ama nee dozvolano da se opustat koj znaa kolko taka da si ostanuva pak istata pesna...se nadevam oti ke se smene tva nesto ama samo se nadevam

Сериозен си за ова? А цедињата на дј-от ке ги реновират ли? Оти веке 3 факинг месеци истите факинг траки ги факинг пуште. :tapp: (ного факинг, знам :) )

Така ли мислеш да ги уништат цедињата?!

080502_p15_how1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom