Ееее. тва од тебе не го очекуваах..Абе ти па и да учаме и не, шо се секираш.. Утре само со 1-2 тетратки на школо..
:pos2::pos2::pos2: sega me nasmea e ozbilno awe za mene ne e problem mislam i na drugite

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееее. тва од тебе не го очекуваах..Абе ти па и да учаме и не, шо се секираш.. Утре само со 1-2 тетратки на школо..
Од дек па саа тва сите кажуват оти ќе се уче утре... ти некој професор ти кажал оти нема да се уче? Од гимназијата класнио на 2-11(у гимназијата) се јавувал на сите деца и кажувал утре на школо да одат оти ќе се учена вис кажале оти продолќува штрајкот а на а1 телевизија ништо не кажале .. а и еден професор ми кажа оти нема да учаме утре...
Ти оди сабајле, јас сум поручокУтре се уче така да сите на школо сабајле....:helou::helou::baeh::baeh:
Значи се нарпавиле договор и саа се чека да видаме шо ке кажат на а1.„Можно е да се дојде до конечно потпишување на спогодба и да се донесе одлука за прекинување на штрајкот. Можно е и да се потврди одлуката , да продолжи штрајкот ако не се дојде до спогодба, или евентуално да констатираме само, од попладневните преговори што треба да се одржат, дека сме направиле доближување или оддалечување. Значи се е можно“, изјави Дојчин Цветановски, претседател на СОНК.
Супер ако е точно тва од ВИС, ама шо знам ич не ми се верува, можат и грешка вести да дадат, тии шо се биле за вчера да ги дават денеска...хахаха...:pos2:
Ех Либра, саа сите тама ќе се бутат, мислам оти ќе опнат некоо јака цена Либра, така како новогодишен поклон ќе им дојде тва. Јас преги питах, дадејте и некои други предлозе ајде, добра кафаничка??Ај саа крај за штрајко на таа тема.
Дај кажејте колко пари е у Либра за нова година?
Утре се уче така да сите на школо сабајле....:helou::helou::baeh::baeh:
Абе каква кафана, соберејте се другааарто, дадејте по 1500 ден како шо се карте секаде и ем ке најдете место за едно 5-6 илјади, и да не ве боли главата купејте си шо сакате и лумпувајте, така у кафана ке дадаш 1500 ден за карта и 2-3 пијалка , а со 2-3 пијалка шо ке напрааш треба да си имаш и у тебе 1000 ден ли колко тама и шо нова година ти си дадел 2500 ден, а за 1500 можеш со другари да направеш ФЕШТА.Ех Либра, саа сите тама ќе се бутат, мислам оти ќе опнат некоо јака цена Либра, така како новогодишен поклон ќе им дојде тва. Јас преги питах, дадејте и некои други предлозе ајде, добра кафаничка??
Џабе...у саботта имаше 10 души со се келнереGala Live...70 000 evra bilo samo uzvucenieto i osvetluvanjeto