Струмица

На MTV (германското) имаше порано една емисија - KICK START, ако ти текнува.. а за жегата, опрости ми фратело, не те знам опрости, жега да не ме јаде, стварно :icon_lol:

Cicni edna Strumka :smir:.Tva za zegata e samo edna fraza so ja kazuvat Banicane,ne se sekiri nema zegata da te jade!

So far, so good..
Добро ти оде, само глеј ка одаш по скрипта од там да зимаш, да не ти се соберат со грабули и лопати, па двајсе докторе од бурџо до баница да не можат да те соберат :)

За жегата.. фала ти. :icon_lol:

So far, so good..
Добро ти оде, само глеј ка одаш по скрипта од там да зимаш, да не ти се соберат со грабули и лопати, па двајсе докторе од бурџо до баница да не можат да те соберат :)

За жегата.. фала ти. :icon_lol:

Misles udarac li da dobijam :nesvest:

Ного го потате.. :icon_lol:

Него вечер пак ке бил Елвир Мек Ич уф селект, и смотанио народ пак ке трче да о вии.

Me not going. Me поарно ке се шете на центаро.

Толко ли не им текнува нешто ново да донесат... ми се сере веке од истите пеачи секоо недела.

Тие се пејачите у Македонија.
Ама подоброто како Каролина и Владо Јаневски беше во Платинум. Сега треба некој на Калиопчето да га викне.

Сакам Ареа - селект/платинум, по можност селект. :cry:

Јас сакам мајкал џексон или еминем не е важно дали ке е у селект или у платинум :helou:

Искажи се бе чувек, и да не биде.. барем полесно ке тее. :)

Искажи се бе чувек, и да не биде.. барем полесно ке тее. :)
Хммм...Архангел, Мизар...оригинална постава на Леб и Сол...
Може некој реунион на Пеницилин, Карамела или Конкорд...па макар и Бон Тон или Хаос ин Лаос...ут наште...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom