Струмица

Ne beh ama d'lgi godini ja gledam smislata za humor na BC,narodo se pocuva od smeh,Ruseto da go turat precedatel ke bide podobar :vozbud:

Русето носи си го дома, а за смислата за хумор, само тии шо бее можеа да го приметат тава за шо праам маабет, не се јавуви как прле пред магаре.

Русето носи си го дома, а за смислата за хумор, само тии шо бее можеа да го приметат тава за шо праам маабет, не се јавуви как прле пред магаре.
Emi togaj kazi pa i nie da se nasmeeme,saa ke ne drzes u iskushenie li?:helou:

Вис/Интел, јави се, пити кога ќе има снимка ак толко те интересире и не се возбудуви толко, одмори малко.

Вис/Интел, јави се, пити кога ќе има снимка ак толко те интересире и не се возбудуви толко, одмори малко.
Bez BC ne mozam da ziveam za tva sakam da znam tuk dek so sum nema ni VIS ni INTEL,ako go davat na SAT1,PRO7 ili nekoja druga programa togaj ke go gleem tipceto nareceno BC!

Да не мислаш на Црвените Картоне? :pos: :pos:

Шо има ново бе у Струмица. Еден месец не сум га видела:pipi:

Шо има ново бе у Струмица. Еден месец не сум га видела:pipi:

Мајкл Скофилд беше некни тука и така :) Поздрави те ного :pos2:

Нема ниш ново колку шо знам јас, неем ич одано накај центаро на градо од четвртоко, и тии денове од шкоолто неш ми се мате...

Џексон има нова флизура!!!!
(сигурно знаете за кој правам муабет едни од Струмичките легенди)
:pos2::pos2::pos2:

Џексон има нова флизура!!!!
(сигурно знаете за кој правам муабет едни од Струмичките легенди)
:pos2::pos2::pos2:
Абе дека е Џексон кога го виде последен пат... нема го нешто изгуби се ного одамна го немам видено!
Жива комедија е кога и да го видам ќе го застанам и се помочуваме од смех со другаарто:).

Сее у каубојското, да о ем и блесавио. :pos2:
За еен цигар играа.

Aбе имале сме нов кафич. Ај некој нек ме запознаа со тва?

Как бре нема ништо ново, некој нов урбанизирачки чекор нема ли напраано?:vozbud:

Aбе имале сме нов кафич. Ај некој нек ме запознаа со тва?

Как бре нема ништо ново, некој нов урбанизирачки чекор нема ли напраано?:vozbud:

Со МОМЕНТ ли ма? на Чич Лазо е тај:pos2: на елма-г газдата шо е. на втори спрат у трговскио е... добар е, само треба да врабаотат уште 1-2, само едно типче има тама...

Од кога тај ноф кафич а ?
прв пат слушам иначе знам от има нешо тама на Глобал ама ка се викаше !(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom