astrion
REBEL
- Член од
- 15 ноември 2005
- Мислења
- 792
- Поени од реакции
- 18
A mozes li da zamisles i taka draclivo da se oblecuva u centar paznja ke ewalker_girl напиша:Maлеее озрачи ми ги очите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A mozes li da zamisles i taka draclivo da se oblecuva u centar paznja ke ewalker_girl напиша:Maлеее озрачи ми ги очите
A MENE? :lud:RealGirL напиша:струмица! добро градче!ми се иде заради селект и да ја видам еци:je: :je:
NIKA напиша:A be men ma zabravite li?
I koj ne go razbral teksto so go napisah?I na koj ne mu bese jasna lekcijata? Pisum na cist radovski dijalekt-BEZANSKI kak so nekoj poznaja....JAki sme be ja glejs i sami edin megju drug edvaj sa razbirme...
Tuku da vi kazum nesto so mi sa sluci do dek si beh u strumica za vilidin nekni za bela sa izlazah :zid:da om da izlevum u toa Selekt...a be nogo sa ste izdignale via grazdanto...NE MA PUSTIJA da vlezum oti sum nemala REZERVACIJA :shok:bre bre taka li gi pracekuvite goste be...bre majka mu stara izglede tama samo KUCINA SO PEDIGRE primat....aj ne sa zanesuvajte nogo...taka samo loso si pravite :ne:na rejtingo na selekt....bre bre u natre samo gradski...bre bre so diskriminacija :violent1:e nija od selto da ne sme nesto loso pa ne na sakte...NE VI IDIME POVIKE...taka da znajte...ki si ojme u Tropik :party3:tam barem nikoj ne ni tere REZERVACIJA i site sme edni bez diskriminacija dali bil od selo ili grad za nas tam nema razlika....bre ama demokratija....nej fer taka be...a jas pa taman beh resila i koleskite od fakulteto daj donesum u selekt ama nema sea ki si gi nosum tam dek so NA SAKAT.... i ne go falejte poveke selekt oti nej za falne so tava...emi ja ako nekoj od drug grad dojde i na tija na vrata :sakas_ustim zalice na seljak togaj so prajte kjo izgonete neli....vas problem poveke ne vi idum pa so sake nekaj....:ne_zboram
DA zivejat bezancteee!!!!!!!!:cheeky1:
RealGirL напиша:струмица! добро градче!ми се иде заради селект и да ја видам еци:je: :je:
TWEETY*** напиша:aman bre i jas imam 2 drugarki od radovo pa ne govorat bas taka kako tebe, ti da ne preteruvas malku?
NIKA напиша:Aman koj sa tija.Mos da sa pravat na kulturni pa da govorat na drug nacin.Oti ima i takvi...misljat oti govorat po kulturno ustvari sa glupirat.Ja kazi koj sa tija pa da vim so momi sa?
Грешка си мала.Ника говоре чисто бежански.Имам многу слушано и знам как говорат.TWEETY*** напиша:ne se pravat oni kulturni tuku oni si se takvi kakvi so se i si govorat taka kako so si govorat a nivnio govor ne e bas kako tvojo zatva ne peteruva tolku koga pisas
TWEETY*** напиша:ne se pravat oni kulturni tuku oni si se takvi kakvi so se i si govorat taka kako so si govorat a nivnio govor ne e bas kako tvojo zatva ne peteruva tolku koga pisas
Ништо чудно. Се` си бива.astrion напиша:A mozes li da zamisles i taka draclivo da se oblecuva u centar paznja ke e
тит (внимавај како се изразуваш) Ti ulav da ne si? :lud: Select, Excess i Trokadero.... Oj si legni negde. Tva tee isto kako da kazes Hernan Cattaneo, Deep Dish i Azis se najdobri pejaci hahahahah lol covek skrij se i ne mrdi nogoCopyOfDeath напиша:другарче мене ми скисна веке од нашио град драго би избегал од него би ојдел негде дека има филинг за журка инаку стварно селект екцес и трокадеро-Пиперево се едни од најдобрите локали