Струга

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Некни дојдов у Струга на одмор, веќе 4ти ден сум овде, дај некој нека се јави да не прошета низ Струга :icon_lol:

Некни дојдов у Струга на одмор, веќе 4ти ден сум овде, дај некој нека се јави да не прошета низ Струга :icon_lol:
За едно 15 дена и јас планирам да ја посетам Струга. Доста беше веќе од Охрид. Изненаден сум од цените, ич не е скапо.

Хаха јас сум од Овој град.
Градов е добар ама распаднува со тек на време никој не води сметка за Градов.
Градоначалникот го Боли Стапот си зима 12 Миљони евра годишно наместо за Реновирање на градов си ги користи за негов интерес.
Тоа ти е Народов ме разочарува во градов, Иако почесто сум странство на работа кога ке дојдам овде наместо да одморам слушам се некој глупости се дешавале во градов итн.

Не живеам во Струга, но одвреме-навреме одам таму со друштво. И скоро секогаш сум си поминувала убаво. На „Дојди Веслај“, во паркчето, во „Калабалак“, на времето во „Плејс“ и сл. И, несакам да генерализирам, но Стружаните ми се мн Ок луѓе, барем тие кои ги познавам :)

лепота.. :pipi:

Attachments

• DSC02347.jpg
    DSC02347.jpg
    78,6 KB · Прегледи: 13
  • DSC02330.jpg
    DSC02330.jpg
    70,1 KB · Прегледи: 14
  • DSC02322.jpg
    DSC02322.jpg
    81,8 KB · Прегледи: 14
  • DSC02334.jpg
    DSC02334.jpg
    59,6 KB · Прегледи: 13
Ах струга.... најдобар град по мене и скоро 2-3 години по ред идам во струга на одмор и ептен е јако :) :)

0639.jpg

Јас живеам во Струга и не сум задоволен од начинот на кој се раководи и води градот. Премногу проблеми било тоа патишта или пак плажите едвај некако ги средуваат да личат на нешто.

Абе струга има автобуска ? или од кавадарци да идам до охрид па од таму со такси ? :eek:
ај некој со повеќе инфо да ми каже дали има автобус од кавадарци што поминува низ струга.
И некој дали знае како се движат цените во Езерски Лозја од кревет.

Абе струга има автобуска ? или од кавадарци да идам до охрид па од таму со такси ? :eek:
ај некој со повеќе инфо да ми каже дали има автобус од кавадарци што поминува низ струга.
И некој дали знае како се движат цените во Езерски Лозја од кревет.

Екстра Бус - Кавадарци лани возеа(за Струга во 6:15 од Кавадарци,од Струга во 16:15).Мислам дека и годинава возат ги гледам низ Охрид.
Ако не до Охрид па ќе се префрлиш до Струга.Имаш Самвел,Галеб и струмички.
Ама болдов :pos:

Екстра Бус - Кавадарци лани возеа(за Струга во 6:15 од Кавадарци,од Струга во 16:15).Мислам дека и годинава возат ги гледам низ Охрид.
Ако не до Охрид па ќе се префрлиш до Струга.Имаш Самвел,Галеб и струмички.
Ама болдов :pos:

:icon_lol: Па не сум идел со автобус до таму никогаш за тоа прашав :) А велиш со екстра бус па ќе требе да прашам а кај точно застануваат во струга далеку од хотелот Евро телот ? :D

:icon_lol: Па не сум идел со автобус до таму никогаш за тоа прашав :) А велиш со екстра бус па ќе требе да прашам а кај точно застануваат во струга далеку од хотелот Евро телот ? :D

Не знам,прашај кај нив во агенција.Ако одат на Автобуска далеку ќе ти е.Ама можат блиску на патот да те слезат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom